2777
2789
عنوان

ترشحات واژن

1141 بازدید | 27 پست

سلام دوووسیا

میشه تجربه تونو درباره ترشحات اژن قبل از اینکه بفهمین باردار بودین رو بگین؟

من سه روز دیگه باید پری شم امروز صب ازخواب پاشدم دیدم لباس زیرم خیسه ترشح بی رنگ رقیق داشتم همراه با یکم سفیدی و اینکه شبا حالت تهو خیلی خفیف میگیرم و کمرمم تیر میکشه این علایمارو فقط شبا دارم میشه شما نظراتونو بگید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمردرد وحالت تهوع رو من قبل ازاینکه بفهمم باردارم داشتم.ترشحات شنیدم ک میگن اونجوریه که شما میگن ولی من نداشتم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

من بعداز اقدامم ترشحاتو داشتم 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
کمردرد وحالت تهوع رو من قبل ازاینکه بفهمم باردارم داشتم.ترشحات شنیدم ک میگن اونجوریه که شما میگن ولی ...

حالا شما چی فک میکنی درباره من؟ اخه صبحی حالت پریودیم داشتم فک کردم پری شدم از بس لباس زیرم خیس بود بعد ک رفتم دستشویی خبری نبود

عزیزم‌من تخمک گزاریم تموم شده ۳ روز دیگ باید پری شم

منم مثه توام دیه باید تا الان پری میشدم ولی نشدم ولی من ماه پیش اقدام بودم بعد دوروز پریود شدم ولی این ماه خبری نیس 😯😯

من فقط پنج شش روز مونده به موعدم کمر درد پریودی اومد سراغم چندروزم بود همش تشنم میشد علائم دیگه ای ن ...

منم پنج روزی میشه حالت تهو خفیفی دارم و شب ها کمرج تیر میکشه امروز صبحم که لباس زیرم خیس شده بود و حالت پریودی داشتم فک کردم پری شدم ولی خبری نبود.

حالا اینا بکنار من دوماه قبل خیلی حالتای بارداری داشتم ولی پری شدم الانم میگم شاید مث همون ماه بشم

حالا شما چی فک میکنی درباره من؟ اخه صبحی حالت پریودیم داشتم فک کردم پری شدم از بس لباس زیرم خیس بود ...

امکانش زیاده که باردار باشی بی بی چکتوببینم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
منم پنج روزی میشه حالت تهو خفیفی دارم و شب ها کمرج تیر میکشه امروز صبحم که لباس زیرم خیس شده بود و ح ...

ماه  های قبل حتما رحمت داشته اماده میشده این ماه انشالله بارداری اگرم نبودی بدون رحمت داره خودشو اماده میکنه .من ماه دوم اقدام باردار شدم ماه اول انقد دل درد و کمر درد گرفته بودم تازه دوسه روزم عقب انداختم ولی پریود شدم ولی ماه بعدش حامله شدم .اگه دوسه روز مونده به موعدت بی بی بزار ببین هاله میندازه یانه واسه من پنج روز مونده هاله انداخت

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💙