2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

160 بازدید | 15 پست

سلام.عزاداریاتون قبول. دوستان من مشکوک به بارداری بودم بیبی هام مثبت بود ی سری حالتم دارم. آزمایش دادم منفی بود. بعدش دیروز پریود شدم در حد لکه. امروزم دیگه ادامه نداشته. از چی میتونه باشه؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا بوده دفع شده و شرایط حیات نداشته 

یا بی بی ها کاذب بودن

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
یا بوده دفع شده و شرایط حیات نداشته  یا بی بی ها کاذب بودن

آزمایشم منفی بود

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
آزمایشم منفی بود

مال منم مثل مال شما بود 

بی بی چکام مثبت ، آزمایشم منفی 

بعد۴ روز تاخیر پریودی، خونریزی کردم اولش کم بود بعدش زیاد شد دوباره که آزمایش دادم مثبت بود ولی تیترم خیییلی پایین بود ، که نشون میداد تو همون روزای اول دفع شده

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
مال منم مثل مال شما بود  بی بی چکام مثبت ، آزمایشم منفی  بعد۴ روز تاخیر پریودی، خونریزی ...

وای خدا. اینقدر استرس دارم

آخه منم رفتم آزمایش دادم چون منفی بود خیالم یابت روضه رفتن راحت شد و رفتم دیروز هیئت. خیلی شلوغ بود و اذیت شدم.الآن نگرانم.

وای خدا. اینقدر استرس دارم

استرس بدترین چیزه

علت خونریزی منم استرس بود چون ۳ سال بود اقدام بودم و کلی مشکلات داشتم ، وقتی فهمیدم باردارم خیلی شکه شدم و استرس دلشتم یک روز تمام گریه میکردم از خوشحالی که با همین استرس و شکه شدن لک بینیم شروع شد

استرس بدترین چیزه علت خونریزی منم استرس بود چون ۳ سال بود اقدام بودم و کلی مشکلات داشتم ، وقتی فهمی ...

وای خدا.😢😢😢😢😢

آخه منم رفتم آزمایش دادم چون منفی بود خیالم یابت روضه رفتن راحت شد و رفتم دیروز هیئت. خیلی شلوغ بود ...

یعنی از دیروز که رفتی هیئت لک بینی پیدا کردی؟

یعنی از دیروز که رفتی هیئت لک بینی پیدا کردی؟

شاید. چون چند ساعت بعدش دیدم

شاید. چون چند ساعت بعدش دیدم

استراحت کن حالا اگه با استراحت کم بشه و نیاد نشون میده بارداری والا که پریود شدی

منتها اگه دیدی با استراحت کم شد ، فعالیتتو کم کن حسابی و در اولین فرصت برو دکتر