2777
2789
عنوان

پسرم فقط از یک سینه شیر میخوره

157 بازدید | 6 پست

سلام مامانای گل

من پسرم 5روزشه فقط از سینه چپ شیر میخوره سینه راست رو اصلا نمیگیره. الان سینه سمت راستم سفت و بزرگ و دردناکه خودمم هرچی میدوشم فقط چند قطره میاد. اما سینه سمت چپم شیرش رقیق شده و راحت میاد. چه راه حلی پیشنهاد میدین؟

بزور بده بهش دخترمنم اینجوری بود عادت کردبعد سیته هات تا ب تا میشه اگ بدی

وای ماهان خیلی لجبازه از سینه راست میدم نمیخوره لج میکنه جیغ میکشه اونوقت چپ رو هم نمیگیره دیروز دیگه فقط دوشیدم با شیشه بهش دادم😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ماهان خیلی لجبازه از سینه راست میدم نمیخوره لج میکنه جیغ میکشه اونوقت چپ رو هم نمیگیره دیروز دیگ ...

نی‌نی پنج روزه مگه میدونه لج کردن چیه آخه یه حرفایی میزنیدا😅... عزیزم شاید شیرت طعمش خوب نیست... ولی حتما بهش از دوتا سینه بده تو اوج خواب تو اتاق تاریک وقتی خیلی گرسنشه... دختر خواهر شوهر منم بچش از یه سینه شیر میخوره به طرز مشهودی سینه هاش تا به تا شده

😎🤔
نی‌نی پنج روزه مگه میدونه لج کردن چیه آخه یه حرفایی میزنیدا😅... عزیزم شاید شیرت طعمش خوب نیست... ول ...

خودمم شنیدم ی سینه گاهی شوره😞 اره همین الانم داره تا به تا میشه