2777
2789
منتظرجان مشکلت چی بودچندوقت منتظرنی نی بودی

عزیزم من تخمدان پلی کیستیک داشتم و کم کاری تیرو/د که میدونی معمولا این دوتا با هم همراهه. از قبل از ازدواجم این مشکل را داشتم، پریود هام قطع شده بود که با مصرف دارو تنظیم شد و عرق بومادران را شنیده بودم خوبه خوردم و.. خلاصه مجدد پریود شدم بعد ازدواجم خیلی نگران بودم که بچه دار نشم، دکتر زنان بهم گفت باید وزنت را کم کنی و بعد از یک سال اگه باردار نشدی بیای تا دارو درمانی را شروع کنم، من از همون موقع رژیم گرفتم از 67 رسیدم به 57، ورزش مرتب و منظم انجام دادم ورزش هایی که مربوط به شکم و کمر بود. کارهای طب اسلامی و پیاز درمانی، همسر من تا سه سال بچه نمی خواست دیگه با اصرار من، چون نگران بودم بچه دار نشم و حرف دکتر بعد از دو سال اقدام کردیم، به لطف خدا همون ماه اول اقدام باردار شدم. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من ی دوره کردم ناقص نوقوص😂

الان روز،دوم پریمه 

میخوام از،پنجم باز شروع کنم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

لطفاهرکی ازپیازدرمانی نتیجه گرفته علت ناباروریش چندسال منتظره وچه کارایی روانجام داده وباچنددوره پیا ...

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

مرسی بچه هابه امیدروزی که هرکی ارزوی یه نی نی نازداره مادربشه.بازم لطفاهرکی نتیجه گرفته یاداره پیازد ...

من پول دکتر ندارم 

پریودم نمیشم😂

نگر اینکه قرص بخورم 

اخرین باری ک دکتر،رفتم بهم گفت داری یائسه میشی وضعت خیلی خرابه زودتر بچه بیار

پلی کیستیک زیاد داشتم تنبلی تخمدانم دارم .پول دکتر نداشتم خودم سرخود ال دی میخورم پریود میشم از،اینورم پیاز،درمانی میکنم تا فعلا خشک نشم😂بعدا بتونم بچه بیارم

حالا تا سه ماه اینا اگخ خداوبخواد ادامخ میدم بعدش اگه پول داشتم ی سر سونو میرم ببینم چجوریه

حالا تا سه ماه اینا اگخ خداوبخواد ادامخ میدم بعدش اگه پول داشتم ی سر سونو میرم ببینم چجوریه

عالیه عزیزم فقط پرولاکتینت بالانباشه به منم بابیست سه سال سن بااینکه پریودمیشدم گفتن انی مولارینت لب مرزه داری یاعسه میشی.دوسال ازاون روزگذشت.تخمدانام بشدت کوچیک شده بود.دوماه پیازدرمانی کردم رفتم سنوگفت سایزتخمدانانرمال ویگگکیش سایزش بیست ونه واون یکی بیست وهشت.اصلااونجامیخواستم بلندبلندگریه کنم.خداروشکرکردم واین ماهم ادامه دادم بااینکه هشت ساله منتظرم ولی ناامیدنیستم.البته کنارش بومادران ورازیانه ازبعدپریودتاتخمک گذاری خوردم.گرمیجات فراون.عسل باشیر.عسل بادارچین.هرروزیه قاشق گرده گل.هرروزسه بارژل رویال اندازه کوچیکترازنخودزیرزبان.شیره و....

بچه هازودباشین بیاین یکم فعال باشین.کسایی که پیازدرمانی کردن خواهش میکنم تجربیاتتون روبه اشتراک بذارین که یکسری عزیزایی که خبرتدارم ووضعیتشون خوب نیست بتونن امیدبگیرنوباپیازدرمانی مامان شن.شماهم این وسط ثوابی میبرین زیاددد😍😍😍😍

الهی ک تاپیک بزنی و خبر بارداریتو بگی گلم .اون موقع منم تگ کن و تو تاپیکت صدا کن لطفا😘

بچه هازودباشین بیاین یکم فعال باشین.کسایی که پیازدرمانی کردن خواهش میکنم تجربیاتتون روبه اشتراک بذار ...

هزیزم ناامید نباش گلم من با خیلیا حرف زدم ک با پیاز،درمانی باردار شدن حالا اسم کاربریشون یتدم نمیاد ک بگم .

فقط،این میدونم یکی ده سال بارداد نمیشده 

با سه دوره پیازدرمانی (نه ماه) باردار شده بود