2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

334 بازدید | 24 پست

ماهه اولمه بخدا کاره خونه مادر شوهرمو انجام میدم من طبقه بالاشونم  خواهر شوهرام همش میگردن یکیشون زود عصبی میشه همش بیرونن تا میان خونشون یه کار میکنن به من تیکه میپرونن انگار تو ماهشه بلند نمیشه کاری کنه اونروزم دیدم پشت سرم غیبت میکنه به شوهرم گفتم میگه ولش کن بخدا خسته شدم از این وضع زندگی

چرا تو کار کنی

منم ده ساله طبقه ی بالای مادرشوهرمم،

ولی اصلا اجازه ندادم که به خودشون اجازه بدن حتی بره شهرستان مادرشوهرم بگه واسه پدرشوهرت غذا ببر.اگه نباشه و یک دفه ببرم هم لطف کردم و کلی تشکر میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرای من دخترهای خوبین ، بنظرتون من ازدواج کنم اخلاقشون عوض میشه؟

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

چرا تو کار میکنی مگه خودشون چلاقن!!!!رو نده،محلشون نذار،رفتامدتم کم کن،غلط میکنن.خیلی بدم میاد از همشون

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
چرا تو کار کنی منم ده ساله طبقه ی بالای مادرشوهرمم، ولی اصلا اجازه ندادم که به خودشون اجازه بدن حت ...

جالب اینجاس مادر شوهرم هفته ای یکبار میره شهرستان سه روزو دوشب میمونه مثل الان از پری روز رفته فردا میاد پدر شوهرمم من بهش غذا میدم

خواهرای من دخترهای خوبین ، بنظرتون من ازدواج کنم اخلاقشون عوض میشه؟

جدا کن از اول بخدا خیلی بهتره اره اخلاقشون عوض میشه چون میبینن برا زنت خرید میکنی بهش میرسی حسود میشن ناخود اگاه

جالب اینجاس مادر شوهرم هفته ای یکبار میره شهرستان سه روزو دوشب میمونه مثل الان از پری روز رفته فردا ...

من مادرشوهرم دیروز رفته

غذا گذاشته تو یخچال واسه شوهرش

من امشب غذا بردم واسش و اومدم بالا، خود پدرشوهرم میشوره جمع میکنه، وظیفه من نیست که

نشوره هم بذاره اومدن بشورن خودشون به من چه، 

زانوم درد میکنه ، نمیتونم