2777
2789
عنوان

چرخ فلک رو دیدین؟

197 بازدید | 17 پست

وای چه شوهری داشت 

چه صبری داشت باران.

مگه میشه چند سال بچه رو برداره ببره شوهره

دم داداشم گرم چقدر حال کردم لهش کرد .

ولی زنه خیلی صبور بود، کلا آشا محرابی تو همه فیلم ها نقش یه زن بدبخت صبور و داره 😄😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبکر چیه

ببخشیدا احمق بود

باید میرفت پلیس لو میدادش پدرشو درمیاورد

تا اون آزاد بشه دخترش هم نه سالش شده و انقدر وابسته به مامانش شده که دیگه انتخاب میکنه پیش مامانش بمونه

یاسمنم ملقب به یاسی😍🌼انشاالاه خانوم دکتر آینده🤩میشه ی صلوات براس رسیدن به اهدافم بفرستی؟😊

من دیدم.خیلی واقعا زن صبوریه من بودم یک روزم دوام نمیاوردم.دلمم خنک شد ازکار دادش باران😆

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
راستی مختارنامه رو ساعت چند میده

یازده

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
موضوعش چی بود؟

یه روز صبح شوهره بچه رو برد مهد کودک

ظهر مامانه رفت دنبالش گفتن اصلا نیومده 

با داداشش ازینور تا اونور شهر دنبالش گشتن، پیداش نکردن، مرده شرکت داشت

منشی شرکت هی زنگ زد که شوهرتون کجاست پیمانکارا اومدن، طلبکارا اومدن

بعد معلوم شد شوهره با همون منشیه ریخته بوده روی هم که ازدواج کنن 

دو سال بچه رو برد و پیداش نکردن 

منشیه هم گفت بچه رو میدی مامانش تا باهات ازدواج کنم 

کلا زنه خیلی صبور بود، ولی نتیجه ی این بود که با اون همه پولداری تو اون چند سال زندگی نه پس اندازی داشت نه پشتوانه ای ، قناعت کرده بود ، 

اخرم شوهره اومد بعد دو سال گفت بیا بچه رو بگیر، ما به درد هم نمیخوردیم من رفتم  تنهات گذاشتم.زنه گفت حضانت داعمشو میخوان گفت نه

نگو داداش دختره تعقیب میکردشون، تا پیاده شد پسره هم پیاده شد باهاش حرف بزنه داداشه با خاور اومد داداشه رو بین دوتا ماشین له کرد

منشیه هم اومد گفت بیا این بچه ت .منم معلوم نیست دیگه با شوهر سابقت ازدواج کنم یا نه

اره وقتی زد بهش من داد زدم ای ول دمت گرم😅😅

عزیزززم😂