2777
2789
عنوان

یه چیزی 😂😂😂

221 بازدید | 21 پست

بچه ها من یه نگاه انداختم به این سایت همسریابی بعضی ازاقایون چه توقعات فضایی دارن دنبال همسر خوشگلن وبساز واینا بعد ایدی تل شونو گذاشتن حالا ویژگی خودشونو‌نوشتن خوشتیپ وخوش چهره 😂 منم نگاه انداختم اکثرا قیافشون به لعنت خدا نمیارزید بعد هم دنبال کیس همه‌چی تمومن 😂 باخودشون چی فکر کردن الله اعلم 😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوووووو. مردا خدای اعتماد بنفسن. اینجا یه دختر خانومی عکس خودشو دوس پسرشو گذاشت همه گفتن تو خیلی بهتری از پسره. اینم اسکرین پستا رو برای دوس پسرش فرستاد پسره گفت اینا از من خوششون اومده دارن به تو حسودی می کنن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

نرفتم تا حالا همچين سايتايي

ولي اينجور ك شما ميگي خيللي اُسكلن ك🙄

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

2790
2778
2791
2779
2792