دخترخاله من جون دخترش رفلاکس داشت ای ار میداد خییلی راضی بود میگفت هم خوشمزس هم بجش ماشالله توپولی بود
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
من اپتاميل ميخوره دو ماهشه ٣/٤ساعتي ٦٠تا همشو هم بالا مياره
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من ببلاک ال اف میدادم...عزیزم روی قوطی رو ولش کن چی نوشته...پسر من الان ۹ ماهشه تازه ۱۸۰ میل رو به زور میخوره هر چهار پنج ساعت یه بار
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
ببلاک بود؟ خیلی غلیظ انگار خامس من ک دوس ندارم: | البته پسر منم ادایی شیر خودمو ک ول کرد اینم ...
اره دیگه ببلاک ای آر.من خودم خریدم میخوام این شیر خشکش که تموم شد ای ار بدم ببینم چجوریه.چون رفلاکس داره بعدم این شیری که میخوره خیلی بدمزس
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
من اپتاميل ميخوره دو ماهشه ٣/٤ساعتي ٦٠تا همشو هم بالا مياره
خب لابد رفلاکس داره ای ار واسه رفلاکسه اونو بده
ببلاک بود؟ خیلی غلیظ انگار خامس من ک دوس ندارم: | البته پسر منم ادایی شیر خودمو ک ول کرد اینم ...
عزیزم بجه باید دوس داشته باشه خب غلیظم باشه واسه وزن گیریش خوبع