2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 23 پست
من برای خودم پرسیدم منم تنبلی دارم میخواستم ببینم سایز فولیت مثل منه

من قبلا ک سونو رفتم اصن فولیکول بالغ نداشتم 

و. تخمدانم پر از فولیکولای ریز بود ینی کیست فولیکولی ک همون تنبلی تخمدانه

با قرص و این چیزا هم فولیکولم رشد. نکرد

دیگه نرفتم سونو و دکتر فقط توکل ب خدا. کردم

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
ن چجوریه؟؟ واسه چی میخورن؟؟

واسه تنبلی تخمدانه

من ماه پیش مصرف کردم این ماه پریود نشدم تست که زدم دیدم باردارم

از عطاری میگیری از اول تا پنج پری روزی یه قاشق مرباخوری دم میکنی به اندازه یه لیوان میخوری بعدشم قبل و بعد تخمک گذاری پیاده روی زیااااد میری

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واسه تنبلی تخمدانه من ماه پیش مصرف کردم این ماه پریود نشدم تست که زدم دیدم باردارم از عطاری میگیری ...

بد. مزس؟؟

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
بد. مزس؟؟

نه اصلا معمولیه ولی کنارش حتما باید پیاده روی داشته باشی اگه تنبلی شدیدتر باشه درمانت بیشتر از یه ماه میشه

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
واسه تنبلی تخمدانه من ماه پیش مصرف کردم این ماه پریود نشدم تست که زدم دیدم باردارم از عطاری میگیری ...

شما تو مجردی تنبلی نداشتی؟ی ذره از روند خوب شدنت میگی چقد دارو مصرف کردی سایز فولیکولت اینا

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
شما تو مجردی تنبلی نداشتی؟ی ذره از روند خوب شدنت میگی چقد دارو مصرف کردی سایز فولیکولت اینا

چرا داشتم اما نمیدونستم مهمه یا نه

البته تنبلیم شدید نبود ولی نمیدونم چرا با داروی شیمیایی درمان نشد فک میکنم پیاده رویم هم خیلی موثر بود

من هر ۳۳-۳۴ روز پری میشدم گاهی هم دیرتر 

سه سال تحت درمان بودم

قرص خوردم . سه دوره امپول زدم.دو بار ای یو ای کردم و نزدیک بود ای وی اف کنم که ترسیدم و نکردم سایز فولی هم تا ۱۴ میرسید گاهی هم ۱۸

یه بار یه دوستی تو نینی سایت گفت اینکارو کن منم فکرشو نمیکردم اما دیدم هرچی منتظرم پریم نمیاد بی بی که زدم فوری مثبت شد

چرا داشتم اما نمیدونستم مهمه یا نه البته تنبلیم شدید نبود ولی نمیدونم چرا با داروی شیمیایی درمان نش ...

مرسی ایشالا نی نیت سالم بیاد بغلت

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز