2789
عنوان

بی بی چک

307 بازدید | 23 پست

خانوما چند روز از پریودتون گذشت تا بی بی چکتون مثبت شد؟؟

من ۴ روز از پریودم میگذره ولی منفیه ایا بوده. کسی ک اولاش منفی بشه بعدش مثبت؟؟

اخه تا حالا عقب نمیفتاده

سینه درد دارم و. درد پریودی هم میگرفتم ولی نمیدونم چرا نمیاد

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

من بعد دوروز مثبت شد.ولی خب ممکنه شما الان.منفی شده زود باشه برات و هنوز هورمون بارداری داخل ادرارت نرفته.برو.بیمارستان ازمایش اورژانسی بارداری بده.بگو قرص اعصاب میخورم پریودیم عقب افتاده برام ازمایش اورژانسی بنویسید ک.اگر باردارم قرصامو قطع کنم دوساعته جوابشو بهت میدن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ان شالله ک باشی

برا من بی بی چک نه ولی آز دادم اولش منفی شد بعدش مثبت

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

والا خواهر من ۵ روز مونده به پری بی بی چک زدم مثبت شده اگه حامله باشی باید نشون بده خدایی نکرده یه وقت پری هات نامنظم شده یا کلا توماه استرس و هیجان داشتی 

اگر از عاشقـــیـــ گفتم      همیشه ازتو گفتم ...

من ۳ روز مونده به پری هاله انداخت 

میخوای برو آزمایش خون بده اون حتما مشخص میکنه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

مرسی از جواباتون

اخه با دوفاستون چطور میتونه نامنظم بشه؟

من قبلا ک. دوفاستون میخوردم. چند. روز مونده. ب تاریخم پریودم میومد ولی الان عقب افتاده با وجود. اینکه دوفاستون هم مصرف میکردم

تنبلی داری؟

خفیف

ولی دوفاستون تجویز کردن. ک پریودام منظم بشه خیلی وقته میخورم و. منظم هم شده. و حتی چند روز زودتر میاد

این ماه نمیدونم چرا اینجوری شد

خفیف ولی دوفاستون تجویز کردن. ک پریودام منظم بشه خیلی وقته میخورم و. منظم هم شده. و حتی چند روز زود ...

شما رفتی سونو جدیدا؟میدونی سایز فولیکولت چقد بود؟

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
خفیف ولی دوفاستون تجویز کردن. ک پریودام منظم بشه خیلی وقته میخورم و. منظم هم شده. و حتی چند روز زود ...

تخم هویج مصرف نکردی تا حالا؟

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
شما رفتی سونو جدیدا؟میدونی سایز فولیکولت چقد بود؟

ن نرفتم اصن ب این چیزا فک نمیکنم میگم خدا اگه بخواد بده خودش میده

ن نرفتم اصن ب این چیزا فک نمیکنم میگم خدا اگه بخواد بده خودش میده

من برای خودم پرسیدم منم تنبلی دارم میخواستم ببینم سایز فولیت مثل منه

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز