2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی زجر کشیدم. یه ماه فقط اشک میریختم. کافی بود یادش کنم کلا عزا میگرفتم  بعدش کم کم رفتم سر ...

دعا کن این اتفاق برای هیچ کسی نیفته

من دوساله باهاشم هررر روز میترسم ک اگه جداشیم چطور زندگی کنم

خیلی میترسم

دختر وحشتناک حساسی هستم

واقعا بعضی وقتا میگم گوه خوردم عاشق شدم

خیلی سخته

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

چه فایده وقتی آدم عاشق بشه ولی خب به عشقش نرسه خواستگارم بود ولی خب من رو به خاطر اختلاف سنی که داشتیم رد کرد اس اسمم هم پیداست قشاع رو برعکس کنی میشه عاشق قشاع رو  برین معنیش رو توی لغت نامه دهخدا بزنید میتونه دردی که آدم رو مایوس کنه 😭

من به آرزو هایم قول رسیدَن داده اَم
اينكه اصن بشه به ازدواج مجازي اصن فك كرد 😕

اها 

خب خداروشکر پسر خیلی خوبیه و همشهریم و خواستگاری هم اومده ولی خب مادرش خیلی مذهبیه راضی به ازدواج نیست

انسان اگر فقیر و گرسنه باشد ...بهتر از آن است که پست و بی عاطفه باشد
بله  تو گروه تل  ۲ساله ازدواج کردیم😍

عزیزممممم

خداروشکر

ایشالله تا ابد کنار هم خوشبخت باشید

از هم دور بودید یا نزدیک؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
فکر میکردم فقط خودم مجازی آشنا شدم😂 ماشالا دوستان همه این کاره ان ما هم مجازی اشنا شدیم حدودا یک سا ...

بخدا منم فک کردم فقط خودمم😂😂💓

دعا کن این اتفاق برای هیچ کسی نیفته من دوساله باهاشم هررر روز میترسم ک اگه جداشیم چطور زندگی کنم خ ...

منم خیلی احساسی ام ولی خودمو پیدا کردم. باورت میشه تو این سن موهام سفید شد. خیلی بدبختی کشیدم ولی خوشحالم که الان باز مثل روز اولم😊

انشالله که خیره و بهم میرسین❤

مرسی عزیزم

انشالله شما هم کارتون درست بشه و زودتر ازدواج کنید

فکر میکردم فقط خودم مجازی آشنا شدم😂 ماشالا دوستان همه این کاره ان ما هم مجازی اشنا شدیم حدودا یک سا ...

منم والا همین فکرو میکردم روم نمیشد به اقوام بگم مجازی اشنا شدیم😂

منم خیلی احساسی ام ولی خودمو پیدا کردم. باورت میشه تو این سن موهام سفید شد. خیلی بدبختی کشیدم ولی خو ...

خداروشکر عزیزم

ایشالله به یه عشق خیلییی بزرگ و عالی برسی و این سختیا رو یادت بره

خبره هرچی عشقو عاشقی    

آره والا

ب نظر من ک جز عشق مادر ب بچه هیچ عشقی واقعی نیست

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷