2777
2789
عنوان

مشهدم 😔

181 بازدید | 17 پست

چه مسافرتی شد واسمون

بعد دوسال بازور امدیم مسافرت  فقط یکو نیم پول بلیطمون شد پریشب رسیدیم شبش رفتیم زیارت چقدم خوشحال بودیم بعد دوسال امدیم مسافرت 

از دیروز پسر ده ماهم ویروس گرفته تب شدید با اسهال شدید فقط تو بیمارستان رفت امد میکنبم انقد گریه کردم چشام  باز نمیشه خیلی ناراحتم از ی طرف واسه بچم نا نداره انقد از دیروز ضعیف شده هیچیم نمبخوره از ی طرفم انقد دلم پر ک چقد با ذوق امدیم 😔زهرمارمون شد دلم میخواد برم خونم 😔

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خوشبحالت مارو هم دعا کن التماس دعا💚💚💚

نگران نباش انشاالله خوب میشه عزیزم💚💚💚

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

بچه کوچیک سخته جایی رفتن...ما هم بچه بودیم تا جایی میرفتیم همش مریض بودیم. ..مامانم همش تو عذاب بود..ان شاالله پسرت زودتر خوب بشه 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

وسطای شهریورماه تغییر فصل میشه وهمه سرنا میخورن و تب میکنن 

برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘

الهی بگردم من خودم مشهدیم عزیزم ببین برو یه عطاری تخم بارهنگ و عرق نعنا بگیر با یکم عسل عرق نعنا رو با تخم بارهنگ بجوشون با یه قاشق عسل اندازه نصف استکان هر ۶ ساعت بهش بده هم دفه دوم بدی خوب میشه حرف نداره چند وقتشه بچت

عزیزم کلا تو سفر این چیزا پیش میاد غذا بیرون بهش نده، چند سالشه

ده ماهشه ن همچی گرفتبم خودم درست میکنم واسش

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤