2777
2789
عنوان

تاپیکی خوندم راجع به سقط

234 بازدید | 17 پست

خدارو شکر میکنم بچه دومو سقط نکردم ،بچه اولم یکساله بود و کولیکی،اعصابمون داغون ،بچه دوم رو بار دار شدم با اینکه قرص میخوردم سونو رفتم دیدم درسته،و سه روز مدام گریه کردم و گفتم سقطت میکنم اما نکردم،الان بچه دومم سه سالس،و انقدر شیرین زبون و سالم ماشاالله، راه میره نمک میریزه ،جونمون به جون دوتاشون بستس

ترو خدا بچه هاتونو سقط نکنین ،اگه نمیخواین اصلا نیارین سفت و سخت نیارین اگه هم شد دیگه عمرش به دنیا بوده سقط عواقب داره بخدا دیدم که میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا برات نگهش داره

منم ب شدت موافقم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

عزیزم😍😍😍😍😍😍

خداحفڟش کنه برات 

پزشک شدنش‌رو دامادشدنش‌رو ببینی ان‌شاءالله

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خدا برات نگهش داره منم ب شدت موافقم

ممنون،ان شاءالله که هیچ وقت سقط نباشه مگه در موارد خاص،که اونم واقعا موافق نیستم فقط بخاطر اینکه بچه عذاب نکشه نظری ندارم ،ان شاءالله  سلامتی باشه واسه همه بچه ها

منم خودم ناخواسته بودم

تو اوج فقر و ی سال بعد خواهر بزرگم

خخخخخخ... خداروشکر ک هستم😃

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍