2777
2789
عنوان

کار بهتر برای همسرم

165 بازدید | 8 پست

چه دعایی بخونم که همسرم به امید خدا به زودی کار بهتر با درآمد بالاتر پیدا کنه؟ 

از وقتی خدا بهمون نعمت دختر عنایت کرده من دیگه از کارم استعفا دادم تا بتونم در حد توانم مادر بهتری باشم ولی احتیاج به درآمد بالاتر همسرم داریم تا بتونیم این دوران رو سپری کنیم تا نینی مون بزرگتر بشه و من دوباره کار پیدا‌کنم

مادرشوهرم پیش یه سید یه دعای رزق و روزی برامون کرده

الان تو خونه آویزونه

زمانیکه مرگم  فرا برسد این منم که باید بمیرم ؛پس بگذار آنگونه که میخواهم زندگی کنم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کارت خوب بود نباید ول میکردی

کارم خوب بود ولی ازینکه از کارم بیرون اومدم پشیمون نیستم چون میخواستم شیرینی مادری رو با تمام وجود حس کنم

امکان کار پیدا کردن دوباره رو دارم‌ هر وقت بخوام چون سابقه کار و مهارت خوبی دارم تو کارم

[QUOTE=104184561]شغلت چی بود 

کارشناس بازرگانی بودم و تسلط کامل به زبان‌انگلیسی دارم  حتی اگه کار بازرگانی هم پیدا نکنم میتونم زبان تدریس‌ یا ترجمه کنم

کارم خوب بود ولی ازینکه از کارم بیرون اومدم پشیمون نیستم چون میخواستم شیرینی مادری رو با تمام وجود ح ...

خب‌پس اگه اینطوره انشالله به زودی کار‌بهتر پیدا کنی دیگه‌اگه اینطوریه زیاد نگران کار همسرت نباش

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خب‌پس اگه اینطوره انشالله به زودی کار‌بهتر پیدا کنی دیگه‌اگه اینطوریه زیاد نگران کار همسرت نباش

خود همسرم استرس گرفته بابت مخارج و میخواد درآمدش بالاتر بشه 

2790
2778
2791
2779
2792