2777
2789
من موندم

من تو اخبار دیدم وضع خوابگاه های شهید بهشتی خیلی بده دخترها شکایت کردن که اتاق کوچیکه و حشرات موذی داره و نت ضعیفه 

خوابگاه شما چطوره ؟

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو اخبار دیدم وضع خوابگاه های شهید بهشتی خیلی بده دخترها شکایت کردن که اتاق کوچیکه و حشرات موذی د ...

عزیزم خوابگاه همینجوریه دیگه

یا اتاق کوچیکه، یا اتاق بزرگه تعداد بالاست

نت هم اگه منظورت وای فای خوابگاهه وقتایی که کلاس بچه ها تموم میشه همه خوابگاهن سرعت خیلی کم میشه صبح که کلاسن و اخر هفته که میرن خونشون خوبه

خوابگاه رو هر چند ماه سم پاشی میکنن ولی خب ممکنه سوسک هم باشه ما داریم. اوایلش میخوای هرجا بشینی میگی از اینجا سوسک رد شده😂😂بعد رغبت نمیکنی پاتو زمین بزاری

من دانشگاه فرهنگیانم ولی خوابگاه همینجوریه چون دانشگاها قدیم ساختن

عزیزم خوابگاه همینجوریه دیگه یا اتاق کوچیکه، یا اتاق بزرگه تعداد بالاست نت هم اگه منظورت وای فای خ ...

ولی خیلی سخته اینجوری باید بیشتر به دانشجوها احترام گذاشته بشه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
ولی خیلی سخته اینجوری باید بیشتر به دانشجوها احترام گذاشته بشه 

نمیدونم چرا ولی اصلا اهمیت نمیدن چه به محصل چه به دانشجو

از دوستام که شنیدم بعععضیا میگفتن خوابگاهشون مثل هتل بود اسانسور داشته و فلان

چی قبول شدی عزیزم

کارشناسی تهران هنوز دانشجوم مهر باید برم خوابگاه دوباره

یه چند تا سوال ازت دارم اولا اینکه ثبت نام خوابگاه و گرفتنش دنگ و فنگ زیاد داره؟ دوم اینکه ادم تنهایی هم میتونه بیاد خوابگاه بگیره یا امضای ولی و حضورشون واجبه؟

نمیدونم چرا ولی اصلا اهمیت نمیدن چه به محصل چه به دانشجو از دوستام که شنیدم بعععضیا میگفتن خوابگاهش ...

من چندساله سرکار میرم دانشگاه نرفتم هنوز میخواستم امسال بخونم تا سال بعد هرچی قبول شدم برم 

راستی دوستان کجا بودن که خوابگاه هاشون خوب بود 

یه چند تا سوال ازت دارم اولا اینکه ثبت نام خوابگاه و گرفتنش دنگ و فنگ زیاد داره؟ دوم اینکه ادم تنهای ...

باید ببینی موقع انتخاب رشته جلوش نوشته خوابگاه تعلق میگیره ؟ اگه نوشته باشه محدودیت در تحویل خوابگاه خیلی دنگو فنگ داره

در غیر این صورت به شهرای دیگه راحت خوابگاه میدن

من موقع ثبت نام دانشگاه رفتم فرم درخواست خوابگاه دادم کلاسام که شروع شد رفتم اتاقمو پرسیدم رفتم خوابگاه. راحت بود

وقتی وارد خوابگاه میشی باید بری اتاق سرپرست چندتا فرم بهت میدن پر میکنی بعدش اخر یکیشونم پدر یا مادرت باید امضاء بزنه

من چندساله سرکار میرم دانشگاه نرفتم هنوز میخواستم امسال بخونم تا سال بعد هرچی قبول شدم برم  را ...

یکیشون قم بود خوابگاه دولتی

یکیشونم شمال بود خوابگاه خودگردان(هزینش بیشتر از دولتیه)

عزیزم پس میخوای الان بری درس بخونی داخل خوابگاه؟ با انتخاب رشته و قبولی در دانشگاه نباشه که بهت خوابگاه دانشجویی تعلق نمیگیره

یکیشون قم بود خوابگاه دولتی یکیشونم شمال بود خوابگاه خودگردان(هزینش بیشتر از دولتیه) عزیزم پس میخو ...

تا سال بعد میخوام بخونم کنکور بدم هرچی قبول شدم برم اگه با کنکور چیزی قبول نشدم روانشناسی ازاد بدون کنکور میرم که نزدیکمونه و خوابگاه نمیخواد دیگه