چند وقت پیش تومهمونی فامیل شوهرم حس کردم دونفر با هم قهرن شبش با کلی قسم و ایه که کسی نفهمه و یه کسی شوهرم نگه بهش گفتم ، امروز مادرش تو حرفاش گفت که شنیده عروس خواهرش به خواهر شوهرم گفته تو مهمونی دیده اینا با هم قهرن و گفت الکی حرف در میاره و دخالت میکنه و گفت به اون چه مربوطه میاد حرف درست میکنه دوزاریم افتاد به در میگه دیوار بشنوه مقصودش منم ، چون این قضیه رو فقط من فهمیدم چون کنارشون نشسته بودم از رفتارشون فهمیدم و اصلا عروس خواهر مادر شوهرم تو مهمونی نبوده ، و فهمیدم شوهرم به خواهرش حریانو گفته انقدر قسم و ایه خوردم به کسی نگو مخصوصا گفتم نری کف دست خواهرت بزاریا بعد فهمیدم رفته گفته خیلی ازش عصبانیم و نمیدونم چه رفتاری باهاش بکنم خیلی دهن لقه اصلا رازدار من نیست ادم دیگه میترسه رازیو و حرفیو بهش بگه ، بخدا خواهر ش انقذر دهنش سفته هیچیو بروز نمیده بعد این شوهرم همه چیو میره میگه و منو بده میکنه
شوهر منم تا حدودی اینجوریه...همه چیز رو بمامانش میگه البته بهتره بگم مامانش بلده از زیر زبونش بکشه.دیگه چیز مهمی بهش نگفتم جز اینکه دو ماهه تو اقدامیم پریودم جلو افتاده بود بمادرشوهرم گفتم این ماه دوروز جلو انداختم حالم خوب نیس گفت چون داری زن میشی گفتم وا من ۴ ساله زن شدم گف میگم ینی دارین همسر میشین گفتم حالت خوب نیستا...ولی فهمیدم شوهرم بهش گفته بود ازبس ک خوشحال بود.اما بشوهرم ک گفتم کلی قسم خورد ک من نگفتم...پس این زنیکه از کجا فهمیده بود نمیدونم
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
شوهر منم تا حدودی اینجوریه...همه چیز رو بمامانش میگه البته بهتره بگم مامانش بلده از زیر زبونش بکشه.د ...
منم حامله ام اسم بچمونو انتخاب کردیم ولی چپن ماه ۵امم و ممکنه نظرم راجع به اسمش عوض بشه نکفتم یه کسی به شوهرمم کفتم به کسی نگو حتی مادرت حالا پریروژ دیدم مادز شوهرم اسم بچمو میگه موندم همینطوری اخه چقدر یه مرد میتونه دهن لق باشه مردونگیشو میبره زیر سوال
منم حامله ام اسم بچمونو انتخاب کردیم ولی چپن ماه ۵امم و ممکنه نظرم راجع به اسمش عوض بشه نکفتم یه کسی ...
بخدا باز اسم بچه یه چیزی ولی اقدام بفهمه دیگه خیلیه....شوهرم میگه نگفتم از ی طرفم میدونم مادرشوهرم خیلی فضوله خیییلی...شاید تو کشوهام نگاه کرده کیت تخمک گذاریم رو دیده...پاک گیجم با شوهرمم قهرم نمیشه بپرسم ازش دوباره
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
بخدا باز اسم بچه یه چیزی ولی اقدام بفهمه دیگه خیلیه....شوهرم میگه نگفتم از ی طرفم میدونم مادرشوهرم خ ...
نمیدونم والا شوهر منم بهش میگم انکار میکنه ولی دروغ میکه پارسال حامله شدم گفتم به کسی نکو بزار قلبش تشکیل شه بعد بگو ، انگار یه حسی میگفت بهم که قلبش تشکیل نمیشه رفت جلو من به خواهرش گفت من تو اتاق بودم فکر کرد نشنیدم باهاش دعوا کردم چرا گفتی جلو خود من گفته من شنیدم انکار میکنه خیلی دهن لقن مردا ، دنیا برعکس شده زنا الان ذهنشون سفتتره، اخرم که بچه پارسالیم سقط شد
نمیدونم والا شوهر منم بهش میگم انکار میکنه ولی دروغ میکه پارسال حامله شدم گفتم به کسی نکو بزار قلبش ...
اه...چه بد...کاش حداقل نمیشنیدی...من شوهرمم نگه مادرشوهرم با چنتا سوال از زیر زبونش میکشه اینم ساده همه رو لو میده بعدم میگه نگفتم