2777
2789
عنوان

بقایای سقط

192 بازدید | 12 پست

من 15 روزه سقط کردم خونریزی ندارم ولی لکه بینیم تموم نمیشه که اونم قهوه ای هست و بعضا لخته مانند بنظرتون بقایای سقط باقی مونده؟ چی بخورم اونا هم دفع میشن تو سقط قبلیم یه قرص هم برا بقایا داده بودن الان اسمش یادم نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر همون قرص بده بقایای سقطم باید سو نو بری اینجوری که نمیشه فهمید

حتما دکتر نمیخوام یا نمیتونم برم که اینجا پرسیدم دیگه که اگر کسی اطلاعاتی داره بده نه هرکسی  وگرنه بلدم دکتر برم 

بچه ها خدا چرا ب اونایی ک عمدا سقط میکنن بازم بچه میده؟؟؟دیشب من شنیدم طرف ۱۴ساله ازدواج کرده ۳بارباردارشده هرسه بار سقط کرده.دفه سومی رو خودش خاسته بارداربشه حالاخدامیدونه چون پسرنبوده سقط کرده یانه.چرااخه؟؟؟ب اونایی ک ارزو بچه دارشدن داره نمیده ب شخصی ک عمدا سقط میکنه میده

بچه ها خدا چرا ب اونایی ک عمدا سقط میکنن بازم بچه میده؟؟؟دیشب من شنیدم طرف ۱۴ساله ازدواج کرده ۳باربا ...

همین الان تو یه تاپیک دیگه که مربوط به صلوات بودم همین بحث بود وقتی با تموم وجود چیزی رو از خدا بخوای بهت نمیده ولی اگر نخوای یا بیخیالش باشی میده من 3تا سقط کردم با تموم وجود خواستم مادر بشم دل بستم هرکاری که بگی برا سلامتی بچه هام کردم که زنده بمونن ولی هر3بارم ازم گرفت 

همین الان تو یه تاپیک دیگه که مربوط به صلوات بودم همین بحث بود وقتی با تموم وجود چیزی رو از خدا بخوا ...

یعنی نخاییم ازخدا؟؟؟خب بعضیامیگین بایدبخایین ازخدا باگریه التماس...منم دلم بچه مخادزیاد.تونی نی سایت ک میادهرچی برام دعاکنه بغضم میگیره.یاهی حرف بچست منم توفکرمیرم.وگرن خودم بیشترتوحالت عادی ام.یعنی سعی میکنم ب روی خودم نیارم.چون شوهرمم نیس ک هروز فکرکنم حاملم خخخخ بندخداهر۳۰روزمیاد

یعنی نخاییم ازخدا؟؟؟خب بعضیامیگین بایدبخایین ازخدا باگریه التماس...منم دلم بچه مخادزیاد.تونی نی سایت ...

منکه هروقت چیزیو خداستم نداده شاید ادمها و نعمتهاشونم باهم فرق داره شاید من بنده بد خدام که قبولم نداره و وقتی میخوام نمیده من خودم با تموم وجودم مامان شدن رو میخوام ولی... 

منکه هروقت چیزیو خداستم نداده شاید ادمها و نعمتهاشونم باهم فرق داره شاید من بنده بد خدام که قبولم ند ...

منک دوساله درانتظارم.میترسم ده سال دیگم درانتظارباشم ونده.میترسم ازغم وغصه پیر بشم شکسته بشم.شادی ک ازدل بره خودت میدونی داغون میکنه.من تازه روحیم بعد۲۲سال ۲ساله ک خوب شده تقربیا

منک دوساله درانتظارم.میترسم ده سال دیگم درانتظارباشم ونده.میترسم ازغم وغصه پیر بشم شکسته بشم.شادی ک ...

عزیزم خدا میده ولی دیرو زود داره اره ما باید بعده کلی انتظار به ارزومون برسیم ولی من برات دعا میکنم که به این زودیا مامان بشی برارخودم گیرا نداره ولی شاید برا یکی دیگه بگیره 🌷❤️❤️