2777
2789
عنوان

بی بی چک‌منفی خانوما بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم از دعای خوبت ان شاالله به حق این شبها دامن همه منتظرا سبز شه و حاجت شما رو هم بده🌷

آمین😘

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
ان شاالله معجزه بشه  من که خسته شدم از چشم‌انتظاری  هر ماه به امید ماه بعد..😔

ایشالا که تمومه همین ماه. حساسیت سینه خیلی نشونه مثبتیه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
الهی امین  من که امشب شب تاسوعا اول برای همه بعد برای خودم دعا کردم و نذر کردم

عزیزم انشاالله ک حاجت روا میشی مطمئن باش

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
توکل به خدا  نا امید نیستم اما خستم

چند وقت رها کن فکر کردن ب نی نی رو

با اینکه من خودم اصلا نمیتونم فکر نکنم 

ولی خب خیلیا میگن زمانی ک بیخیال شدیم همون ماه باردار شدیم

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
چند وقت رها کن فکر کردن ب نی نی رو با اینکه من خودم اصلا نمیتونم فکر نکنم  ولی خب خیلیا میگن ...

من بخوام‌ فکر نکنم پسرم رو چکار کنم دم به دقیقه از داداش یا ابجی حرف میزنه مدام میگه خدا کی به من مثل بقیه داداش یا ابجی میده 

میگه خسته شدم بس که دعا کردم پسرم‌۸ سال و نیمشه خیلی تنهاست دلم کباب میشه وقتی غصه هاش رو میبینم ...

چند شب پیش نصف شبی زد زیر گریه چنان هق هقی میکرد که نگو..

بچه دوم برادر شوهرم‌به دنیا اومد همش میگفت مامان چرا خدا به طاها ابجی داد اما من هر چی دعا میکنم قبول نمیکنه😭

من بخوام‌ فکر نکنم پسرم رو چکار کنم دم به دقیقه از داداش یا ابجی حرف میزنه مدام میگه خدا کی به من مث ...

الهی بگردم

باز خوبه عزیزم اون یدونه رو داری

من چی بگم ک خونمون خالی از شیطنت ی بچه ست

ولی خدا بزرگه و مهربون انشاالله ک درست میشه

الهی بگردم باز خوبه عزیزم اون یدونه رو داری من چی بگم ک خونمون خالی از شیطنت ی بچه ست ولی خدا بزر ...

دعا میکنم تو همین ماه محرم و صفر به حاجت دلت برسی

باور کن فقط به خاطر بچم غصه میخورم که تنهاست و از بد روزگار بچه دار نمیشیم هر چی صبر کردیم

دعا میکنم تو همین ماه محرم و صفر به حاجت دلت برسی باور کن فقط به خاطر بچم غصه میخورم که تنهاست و از ...

مرسی عزیزدلم

انتظار خیلی سخته درک میکنم

میگن ظهر تاسوعا حاجت برآورده میشه 

از خدا بخواه انشاالله ک نگاه میکنه