2821
2789
عنوان

ریزش مو

83 بازدید | 11 پست

سلام

عزاداری هاتون قبول

دوستان موقع شونه زدن ریزش تا چند تار مو طبیعیه؟

ی مدته احساس میکنم ریزش موی همسرم زیاد شده 

امشب ک موهاش شونه میزد بعدش تعداد موهایی ک ب برس چسبیده بود رو شمردم حدود ۳۵ تا بود

زیاده ؟ 

چ محلول و شامپویی برای جلوگیری از ریزش و تقویت مو اقایان بنظرتون خوبه و استفاده کردین و مفید بوده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

أول باید آزمایش بدن تا دلیل ریزش مو چی باشه

کم خونی کم بود آهن کم بود روی یا زینک تیروئید وراثت و....بعد درمان شروع شه

اگه ارثی باشه درمورد ماینوکسیدیل تخقیق کنید

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
من  هردفعه ک شونه  میکنم  ی 100تایی جدا میشه   دیگه خسته شدم  هیچ  ...

عزیزم ⁦☹️

البته خب موی خانوما بیشتره ریزشش هم طبیعتا باید بیشتر باشه بنظرم

غصه نخور گلم 

أول باید آزمایش بدن تا دلیل ریزش مو چی باشه کم خونی کم بود آهن کم بود روی یا زینک تیروئید وراثت و.. ...

ازمایش اینا داده همه چی ش اوکی بوده

دیگه خودش آزمایشگاهی هست و چکاپ کامل کرده همه چی رو 

ارثی هم نیست چون پدرش اینا کچل نیستن 

من  هردفعه ک شونه  میکنم  ی 100تایی جدا میشه   دیگه خسته شدم  هیچ  ...

با تاید موهاتو بشوز . ی تایپک زدم برو بخون. با افتخار داشتم کچل میشد بعد تحقیقات فراردان با تاید ی ساله میشورم یه دونه ام ریزسش ندارم

عین منی ,من که میخوام برم مزو تراپی

با تاید موهاتو بشوز . ی تایپک زدم برو بخون. با افتخار داشتم کچل میشد بعد تحقیقات فراردان با تاید ی ساله میشورم یه دونه ام ریزسش ندارم

2823
2791
2779
2792