2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

690 بازدید | 62 پست

سلام خانوماااااا

من اخرین پریودم 21مرداد بود 

دوره هامم تقریبا 22روزه ست این ماه چون پریودم عقب افتاد رفتم دکتر تا واسم ازمایش وسونو بنویسه شک داشتم ک کیست یا تنبلی داشته باشم

دکترم ازمایشارو نوشت و معاینه واژینال هم انجام داد و گفت واسه احتیاط یه ازمایش بارداری هم بده و سونوگرافی و ازمایش بارداری رو انجام دادم و ازمایشم مثبت بود حالا سوالم اینه ک معاینه که شدم ضرر نداره؟ چرا جنین تو سونوگرافی معلوم نشد؟ وعدد بتا200چجوریه؟ نرماله؟

مرسی ک وقت میذارین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون سن بارداریت کم بوده عزیزم

نگران نباش 

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

مبارکه عزیزم به خودت استرس نده بتای منم توشش هفته ۲۲۰بود.نگراننباش.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

برا منم دعا کن

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز