2777
2789
عنوان

ذخیره تخمک

295 بازدید | 15 پست

سلام دوستان .بخاطر اندومتریوز دکتر گفته ذخیره تخمک.باید انجام بدم .

حالا جواب ازمایشم اومده Amh3.6

Fmh3.3 

28 سالمه . ایا برای ذخیره باید دارو بهم.بدن مصرف کنم بعد برم.یا جوابم نرماله و فورا ذخیره میکنن تخمکمو؟ 

لطفا اگه اطلاع دارید ج بدید

فک کنم خیلی خوب باشه

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

عزیزم ذخیرت خوبه الان نگران نباش

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Amh1/8خوبه  یا نه؟؟؟؟؟

من با 1.6 ای وی اف شدم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
یعنی طبیعی  نمیشد

والا طبیعی ک نشدم ،تقریبا 20 روز دیگه نی نی هامو انتقال میدم

انشاءالله  باردار میشی بیا به من خبر بده

ممنونم بله خبر میدم