2777
2789
عنوان

یا ابولفضل

227 بازدید | 19 پست

سلام 

امشب شب شهادت حضرت ابولفضل که به باب الحوایج معروفه

تو این سایت خیلی از مادرا هستن چشم به راه فرزندشون هستن تا با صحت و سلامت در آغوش بگیرنشون

و خیلی ازکسانی هم هستن  که آرزو دارن تا دامنشون سبز بشه

و خیلی از دوستان هم هستن مریض دارن و یا گرفتارن

تو این شب از ته قلبمون برای  هم دعا کنیم

اول از همه برای ظهور امام زمان 

انشاالله حاجت رواباشیم

یا ابولفضل .....

http://www.myfaza2music.net/دانلود-آهنگ-علیرضا-عصار-جنگ-امام-حسین/ 

این لینک هم مقتل خواهی جناب عصار

که حالهوای کربلا رو تداعی میکنه 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا ابوالفضل.

انشاالله حاجت همه برآورده به خیر بشه.

فقط یه نکته که خیلی دیده میشه و فقط جهت بالا رفتن اطلاعات عرض میکنم.

حضرت عباس هم روز عاشورا به شهادت رسیدند و امشب شب شهادتشون نیست

یا حضرت عباس به دستای بریده ت قسمت میدم‌ به حق همین شب عزیز منو همه منتظرارو دامنشونو سبز کن😢

الهی آمین

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
فردا شب شهادته ان شااله حاجتروا شی التماس دعا

درسته

امشب شب تاسوعاست

ولی مضموم و محتوای حرفم چیز دیگری بود

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
یا ابوالفضل. انشاالله حاجت همه برآورده به خیر بشه. فقط یه نکته که خیلی دیده میشه و فقط جهت بالا رف ...

بله درسته امشب تاسوعاست

قصد ناراحت کردنتو نداشتم عزیز حلال کن

نه قربونت 

منم بودم تذکر میدادم

اگر لحن منم بد بود شرمنده

انشاالله عاقبت به خیر باشین

و حاجت روا