2777
2789
عنوان

کمک کنین کمک

92 بازدید | 12 پست

بین اینا کدوم قشنگ ترع

امیر علی 

علیار

علیرام 

علیسام

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخخخ

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

مرسی ممنون ازکمکتون 

عشقین

تو هرررررر اسمی ک بزاری یک عده مخالف هستن ک میان نظر شخصی میدن ک فلان اسم بی معنیه یا قدیمیه یا مذهبیه یا از مد میافته یا دهاتیه یا تکراریه یا هرچی اما به قلبت رجوع کن ... امیرعلی واقعا اسم زیباییه که هیچوقت از مد نمیافته و به ادم حس مثبت و خوبی میده .... به کوری چشم همه دشمنان مولا علی بزار

این نیز بگذرد . . .