mhf مدیر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 عنوان درد قلب | مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست سلام. خانوما چند وقته بعضی مواقع سمت چپ سینم درد میگیره فک کنم قلبم باشه. نوار قلب گزفتم خوب بود. چیکار کنم به نظرتون؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1398/06/18 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 اکو قلب بده چون بارداری نگران نباش با اکو مشخص میشه من خودم داخل بارداری اولم متوجه شدم مشکل قلبی ... باردار نیستم. استرس باردار شدن یا نشدن دارم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 حتما عزیز دلم ولی هیچ وقت تو هیچ شرایطی بد به دلت راه نده ممنون مهربون میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16769 بستگی داره دردش چجور باشه به خصوص که اگه تیر میکشا باید ببینین چند ثانیه طول میکشه تا درد از بین بره ... ممنون خدامنو برداره اززمین من باعث شدم کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
آوینaa عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 982 من کلا گاهی این جور میشم یه مدت هم تنگی نفس نوار قلب سالم بود اکو دادم گفت افتادگی دریچه هست ک مادرزادیه و خیلی ها دارن و نمیدونن مشکل قلبی نیست فقط گفت برا دندون پزشکی ها بگو
مامان_کوچولو۹۵ عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1091 باردار نیستم. استرس باردار شدن یا نشدن دارم استرس نداشته باشمطمئن باش اون جایی که خدا صلاح بدونه باردار میشیاین استرس ها ضرر داره واستتو این قلب و بدن رو لازم داری که بتونی اول بارداری خوب بعدم مادر خوبی باشینگران نباش همه چیز به موقع اتفاق میوفته عشق تو به غیر دردسر🤕 نیست ولی...قربان سری که درد کردن بلد است😇
sa_mo عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 4017 ممنون خدامنو برداره اززمین من باعث شدم خدا نکنه دیوونه همیشه اشتباهات ممکنه از هر ادمی سر بزنه خودتو مقصر ندون فقط سعی کن تو کارهات محتاط باشی با خدا باش پادشاهی کن😇
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 دوستان ممنون.ببخشید من نتم قطع شد اون موقع. میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 ان شاءالله خدا خودش مشکلات همه رو حل کنه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.