2777
2789
عنوان

آقایون سایت

300 بازدید | 23 پست

خواهشا اگر مشکلی دارید اول خودتون اصلاح کنید بعد ازدواج کنید باور کنید دخترا خیلی گناه دارن خیلی زود میشکنن خیلی زود وابسته میشن ،از گریه های دخترا که براتون میریزن بترسید خودم میدونم گریه هاشون هیچ وقت دامن گیر زندگی بعدیتون نمیشن ولی خواهشا وجدان داشته باشید و احساسات یه دختر رو نکشید شاید تنها دلخوشیش تو زندگی شما بودین😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عنوانت یه جوریه انگار همه ی مردای ایرانی اینجان یا ما قراره با مردای اینجا ازدواج کنیم :/

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

زن و مرد نداره که این مسئله... هر شخص باید مشکلشو حل کنه 

بعد اقدام به هر چیزی که‌ میحواد بکنه...

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
عنوانت یه جوریه انگار همه ی مردای ایرانی اینجان یا ما قراره با مردای اینجا ازدواج کنیم :/

راس میگه منم میخواستم بنویسم مصداق همه مردانه این متن

دیگر برایمـ مهمـ نیس! از قضاوت و بی انصافیِ هیچ آدمی،دلمـ نمیگیرد :) مـن به مرحله ی پذیرش خود، رسیده ام،نه از تمجید و ابراز علاقه کسے،ذوق میکنم!نه با انتقاد و رفتنِ کسے، بهم میریزم!به معناے واقعی عینِ خیالم نیس! این روزها، همه چیزِ دنیاےِ من، به خودم بستگی دارد! حالِ من خوب است...نه عاشقمـ نه غمگینـم نه دلتنگـ... این روزها جاےِ هیچکس خالے نیست!من در بـے تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارمـ👌[لطفا نه درخواست بدین!نه ریپلای کنید!]

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

من سه سال جدا شدم همچنان بعد از سه سال اشک میریزم ولی اون بعد یه ماه عقد کرد ،معتاد بود،من روز خواستگاری یکی از شرطام بود اهل دود و دم نباشه ،خیلی راحت وقتی فهمیدم گفت من قرص میخورم دود کجا بود