mersi95 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 366 عنوان وای خدای من 1163 بازدید | 27 پست تا حالا تو عمرم اینجوری ندیدم ی دختربچه تو هییت دیدم موهای بلند یخی واقعا انگار رنگشون کرده بودی خدایا شکرت مگه چه نژادیه 1398/06/18 | 00:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari۲۳ عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 3200 واقعا چه لاکچری من موهام طلایی بود بچه بودم کلی مامانم پز میداد 😂😂😂مامان اون چی کار میکنه دیگه&nb ... همه جا باید از خودت تعریف کنی🤦♀️🤦♀️ تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡
قاصدک750 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3270 اینا زال هستن برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 همه جا باید از خودت تعریف کنی🤦♀️🤦♀️ اولین بار 😕🤐ولی بچه بودم گفتم الان خرمایی ام _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 نپرسیدی چرا اینجوری هست شاید یک کار خاصی کردن تو بچگی بچه _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
pari۲۳ عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 3200 اولین بار 😕🤐ولی بچه بودم گفتم الان خرمایی ام تاپیک بغلی هم چن تا تعریف کردی حواسم بهت هس🤦♀️🤣🤣 تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 تاپیک بغلی هم چن تا تعریف کردی حواسم بهت هس🤦♀️🤣🤣 فقط گفتم به چشم رنگی ها توهین نکنین🤐پز بود 😂 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
قاصدک750 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3270 چ جوری میشن نژاد زال انگار رنگدانه ندارن. یه همسایه داشتیم شوهرش وبچه هاش اینجوری بودن خانمه از قصد خودشم موها وابروهاشوسفیدمیکرد برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
pari۲۳ عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 3200 فقط گفتم به چشم رنگی ها توهین نکنین🤐پز بود 😂 زیر پوستی تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡