2821
2789
عنوان

فیلم سینمایی

274 بازدید | 4 پست

دوستان چنتا فیلم سینمایی اکشن معرفی کنید یا بهترین فیلم سینمایی که دیدید خارجی لطفا ژانرش هم بگید مرسی❤

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂

اکشن فیلم پسرجهنمی ۳ اومده تازگی ها ولی من ۲ اش رو بیشتر دوست داشتم چون توش الف های تاریکی هم هستن 

فیلم روانشناسی باید درمورد کوین صحبت کنیم خیلی خوبه درمورد رابطه ی مشکل یه مادر با بچه اش هست که پسرش پسیوپات و بی احساسه...بازیگرای فیلم خیلی معروف و ماهرن 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکشن فیلم پسرجهنمی ۳ اومده تازگی ها ولی من ۲ اش رو بیشتر دوست داشتم چون توش الف های تاریکی هم هستن&n ...

مرسییی❤

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂
فیلم  no escape پر از استرس و جنگ و ایناس خیلی قشنگه تک تیرانداز امریکایی

حتما میبینم ممنون بابت معرفی❤