2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا انقدر ناامید گلی

واقعا اصلا نمیدونم چی بگم از کجا شروع کنم 

حالم از خونوادم بهم میخوره از همشون متنفرم 

احساس میکنم انگار اصلا براشون مهم نیستم

دلم یه خواب میخواد اونقدر عمیق که صبح عکسم رو قاب کنن💔💔💔
اندیشه جون تاپیکت به موقع بود خیلی امشب داغون و بد حالم احتیاج داشتم با کسی حرف بزنم

قربونت 

هرچی میخوای بگو 

کسیم نباشه من خودم به عنوان شروع کننده با حوصله میخونم حرفاتو

شوهرم معتاده.. دو تا بچه بی گناه دارم.. میخوام طلاق بگیرم.. نمیدونم سرنوشت بچه هام چی میشه.. براپ دع ...

وقتی مامان به این خوبی دارن که به فکر بچه هاشونه معلومه که سرنوشت خوبی دارن😻 

شوهرتون نمیتونه بره کمپ؟

نه پریودیم گذشته تموم شد هفته پیش

عزیزم شاید عشقتون نیاز به یه تلنگر دوباره داره 

مثلا یکیش کاراییه که تو روزای عاشقانتون انجام میدادین .نمیدونم محبت بیشترر یا.. 

چی باعث شده همچین حسی بکنید؟

واقعا اصلا نمیدونم چی بگم از کجا شروع کنم  حالم از خونوادم بهم میخوره از همشون متنفرم  ا ...

مگه میشه ادم برای خانوادش مهم نباشه‌؟؟ 

چرا همچین فکری میکنی؟ 

بعدم مهم اینه که خودت برای خودت مهم باشی

عزیزم شاید عشقتون نیاز به یه تلنگر دوباره داره  مثلا یکیش کاراییه که تو روزای عاشقانتون انجام ...

دخالتای بی جا و الکی . مادر حسودش خواهرای بد تر از مادرش و اینکه سر سخت طرفدارشونه

دخالتای بی جا و الکی . مادر حسودش خواهرای بد تر از مادرش و اینکه سر سخت طرفدارشونه

بدترین شرایط همینه که شما خودتونو بین شوهرتون و خانوادش قرار بدین 

هر گلی یه بویی داره دیگ 

خانوادشه دوسشون داره 

شما بدشونو نگید و به دخالتاشون اهمیت ندین 

تو موقوعیتی خودتونو نزارید که بخواد طرفداری کسیو بکنه😍☺

مگه میشه ادم برای خانوادش مهم نباشه‌؟؟  چرا همچین فکری میکنی؟  بعدم مهم اینه که خودت برا ...

تا حالا چند بار فکر خودکشی اومده تو سرم 

خیلی دوست دارم یه بار اینکارو بکنم اما راستش نمیدونم چرا جرئتش رو هر بار پیدا نمیکنم تا چند قدمی انجام اینکار میرم و پشیمون میشم. 

دلم یه خواب میخواد اونقدر عمیق که صبح عکسم رو قاب کنن💔💔💔