2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی گفتی  مگه

داداشم اهل نماز و... هس خانوادگی هستیم رفته بود مسجد اومد گف روحانی مسجد گف بچه رو از کسی یا چیزی نترسونین ب من گف دیگه ب محمدامین (پسرش)نگو اگر اینطوری کنی زنگ میزنم فلانی بیاد منم داغ کردم جلو همه گفتم شما تربیتش نکنین بعد برا اینک بچتون خجالتی بار نیاد ب ما بگین خفه بشین هرکاری کرد چیزی نگین اخه خیلی شره وسایل خراب میکنه خیلی هم بی ادبه تاپیک قبلیم بخونی گفتم چ حرفای زشتی بهم زده منو خونشون راه نداده اینقدر ناراحتم هنو بخاطر رفتارش و تا داداشم گف صدام بردم بالا و گفتم اره دیگه اگر ب هیکلمون ... کرد هیچی نگیم هنو تشویقش کنیم خوب کاری کرد ک ترسو و خجالتی نشه و... داداشم هیچی نمیگف الان ناراحتم تند و تیز و با صدای بلند حرف زدم میتونستم سکوت کنم بگم باشه اما کار خودم بکنم لال نشدم خدا زبونم ازم بگیره ک خودم احترام تنها داداشم نگهش نداشتم ک حالا توقع احترام از طرف بچشو دارم 😔😔😔😔😔

ناراحتم عذاب وجدان دارم با داداشم سر شب بد صحبت کردم جلو خانواده حالم خیلی بده شرمندش شدم 😔😔😔😔هی ...

عزیزم 

مگه چی گفتین؟ 

برای منم از این چیزا پیش اومده 

پیش میاد دیگ غریبه که نبوده😍بعدا ازش عذر خواهی کنید