بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داداشم اهل نماز و... هس خانوادگی هستیم رفته بود مسجد اومد گف روحانی مسجد گف بچه رو از کسی یا چیزی نترسونین ب من گف دیگه ب محمدامین (پسرش)نگو اگر اینطوری کنی زنگ میزنم فلانی بیاد منم داغ کردم جلو همه گفتم شما تربیتش نکنین بعد برا اینک بچتون خجالتی بار نیاد ب ما بگین خفه بشین هرکاری کرد چیزی نگین اخه خیلی شره وسایل خراب میکنه خیلی هم بی ادبه تاپیک قبلیم بخونی گفتم چ حرفای زشتی بهم زده منو خونشون راه نداده اینقدر ناراحتم هنو بخاطر رفتارش و تا داداشم گف صدام بردم بالا و گفتم اره دیگه اگر ب هیکلمون ... کرد هیچی نگیم هنو تشویقش کنیم خوب کاری کرد ک ترسو و خجالتی نشه و... داداشم هیچی نمیگف الان ناراحتم تند و تیز و با صدای بلند حرف زدم میتونستم سکوت کنم بگم باشه اما کار خودم بکنم لال نشدم خدا زبونم ازم بگیره ک خودم احترام تنها داداشم نگهش نداشتم ک حالا توقع احترام از طرف بچشو دارم 😔😔😔😔😔