2789
عنوان

چقد بده ک ...

192 بازدید | 17 پست

ما باردارا نمی‌تونیم بریم هیعت

مشکلاتی برام پیش اومده ک تمرکز ندارم

تو خونه باشم نمیتونم بزنم رادیو محرم مداحی گوش بدم یا با گوشی سخنرانی دان کنم... فکرم همه اش جای دیگه اس

دوست دارم برم هیعت. 

با این ک صندلی میبرم ولی الان ک از هیعت اومدم هم کمرم درد می‌کنه هم واژنم و مقعدم تیر میکشن

دوست داشتم عذاداری کنم

با خیال راحت

نمی‌دونم فردا این درد رو تحمل کنم و برم هیعت یا این ک بمونم خونه و...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من هیئت رفتنو دوس ندارم

چرا پ

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

ماشالله به اینهمه غلط املائی!!!!!😐😐😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

من تو هیئت تمرکز ندارم...نمیتونم عزاداری کنم...تو خونه بهتر میشه عزاداری کرد برای امام حسین 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چرا پ

نمیدونم

هر وقتم میبینم زنا تجمع کردن نگا میکنن هیئتو حس خوبی نمیگیرم

باید زنا هم دسته سینه زنی میداشتن

چیه فقط نگا کردن

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

اتفاقا من هیچ غذایی نمیتونم بخورم ولی غذای نذری بهم میچسبه

میرم خونه مادرشوهرش خونشون لب ب غذا نمی‌زنم

بعد باهم میریم هیعت هرچی میگه پاشو بریم میگم نه من باید وایسم غذا بگیرم😅😅😅

عزیزم خونه تمرکز نداری خب اونجاهم نخواهی داشت دیگه...

برو چنتا سخنرانی خوب دانلود کن چنتا مداحی خوب..تو خونه عزاداری کن...فکرتو کنترل کن

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

شبکه افق ساعت نه ونیم شب عزاداری زنده

از اصفهان نشون میده

خیلی قشنگ میخونه مداحش نریمانی هست

تو خونه نگاه کن

نرو تو هیئت سختت میشه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
نمیدونم هر وقتم میبینم زنا تجمع کردن نگا میکنن هیئتو حس خوبی نمیگیرم باید زنا هم دسته سینه زنی مید ...

اون دسته اس

این ک من میگم اونه ک میشینیم ی حاج آقا حرف میزنم بعدم مداحی و سینه زنی

شبکه افق ساعت نه ونیم شب عزاداری زنده از اصفهان نشون میده خیلی قشنگ میخونه مداحش نریمانی هست تو خ ...

پارسال حاج آقا داستانپور پخش میکردا... امسال بجای دیگه اس

من تو هیئت تمرکز ندارم...نمیتونم عزاداری کنم...تو خونه بهتر میشه عزاداری کرد برای امام حسین 

من برعکسم😅

پارسال حاج آقا داستانپور پخش میکردا... امسال بجای دیگه اس

داستانپور نمیشناسم

همین نریمانی هم نمیشناختم

ولی انقدر قشنگ میخونه

سه شب هست که گوش میدم

نی نی عم بدنیا بیاد هیئت رفتنت سخت میشه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم