2777
2789
از حسادت 😔😔 میگفت عشق کشکه  من نمیزارم الکی الکی ب دام تو بیوفته 😔😔 یکی از رفیقای خودمم ...

وای خدا بهت صبر بده اما اگ طرفت واقعن بخوادت همه جوره تلاششو میکنه بهت برسه خیلی برات دعا میکنم ب حق این شبای عزیز ب کسی ک میخوای برسی خیلی سختع

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
وای خدا بهت صبر بده اما اگ طرفت واقعن بخوادت همه جوره تلاششو میکنه بهت برسه خیلی برات دعا میکنم ب حق ...

ممنونم عزیزم .انشالله بشه برگرده 

ن منم خودمو بخاطر حفظ آبروم کشیدم کنار 

چون خاهرش از اوناس ک بی حیا بازی در بیاره 

منم خانوادم آبرومندن نمیخام بخاطر من سر افکنده بشن 😔..محمد هم منو خیلی خواست ک مادر خاهرس انقد ب ستوح اومدن ..

امیدوارم تاوان دل شکستمو بدن 

خدا کنه معجزه بشه 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم .انشالله بشه برگرده  ن منم خودمو بخاطر حفظ آبروم کشیدم کنار  چون خاهرش از ا ...

انشالله بسپار ب اون بالاسری حل میشه اگ ب صلاحت یاشه عزیزم دعات میکنم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
فدات 😚😚 انشالله که این شبا حاجت داری روا بشه 

ممنون عزیز دلم‌التماس دعا