2789
عنوان

لطفا بیاین

51 بازدید | 8 پست

من میخوام اقدام کنم برای بچه دوم دخترم ۳ سالشه میخوام بذارم مهد فقط یه چیزی نگرانم میکنه متنی خوندم راجع به خانمی که باردار بود و ابله مرغان گرفته بود و مجبور شد بچه ش رو سقط کنه حقیقتش من قبلا ابله مرغان نگرفتم میترسم اقدام کنم برای بارداری و چون دخترم مهد میره از بچه ها بگیره و منم بگیرم بعد دیگه ... خلاصه نمیدونم راهی هست برای پیشگیری کاری میتونم انجام بدم همش فکر میکنم نکنه تو دوران بارداری من بگیرم و مشکل ساز بشه میشه راهنمایی کنین ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا جایی من میدونم راهی برای پیشگیری نیست اما خب با دکترت مشورت کن ولی بعیده تا این سن نگرفته باشید اغلب با یه مقدار خیلی سبک که گاهی کسی نمیفهمه رد میشه دختر من فقط چند تا جوش رو کمرش زد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ای که آبله مرغان داره مهد نمیاد که انتقال بده نگران نباش

متاسفانه بعضیها رعایت نمیکنن اولشم فکر کنم تا نشون بده کسی ابله مرغان داره ممکنه ناقل باشه

متاسفانه بعضیها رعایت نمیکنن اولشم فکر کنم تا نشون بده کسی ابله مرغان داره ممکنه ناقل باشه

خود مهد بچه ای که مریضه رو قبول نمی کنه الکی نیست که بعدشم آبله مرغان از زمان ابتلا تا مشخص شدن تاولها نهایت ۲۴ ساعت طول می کشه که زودتر دونه می زده حتی بچه تب آبله مرغان داشته باشه کدوم مامان بی فکری می زارتش مهد؟

خود مهد بچه ای که مریضه رو قبول نمی کنه الکی نیست که بعدشم آبله مرغان از زمان ابتلا تا مشخص شدن تاول ...

خدا کنه اینطور باشه که شما میگید ولی من زیاد شنیدم بچه ها از توی مهد از همدیگه گرفتن 

خدا کنه اینطور باشه که شما میگید ولی من زیاد شنیدم بچه ها از توی مهد از همدیگه گرفتن  

دیگه وسواس به خرج نده یه مثل هست می گه موش تو کاسه آدم وسواسی میفته من شوهرم آبله مرغان نگرفته سه تا بچه هامون نگرفتن مدرسه می‌ره ولی نگرفته می تونی الان نذاری مهد بزار همون سن پیش دبستانی بره