2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خارجی ایرانیش فرقی نداره.ولی دائم سعی کن نخوری...نصف یا یک چهارم بخور...

تو طولانی مدت لرزش دست میارع...طولانی یعنی چند سال ب بالا مصرف مداومش

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
خارجی ایرانیش فرقی نداره.ولی دائم سعی کن نخوری...نصف یا یک چهارم بخور... تو طولانی مدت لرزش دست میا ...

من میخورم تو استرس لرزش دست نداشته باشم یعنی بدتر میکنه؟ 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
دکتر تاکید داشت الپرازولام سبحان از همه بهتره شوهرم یه سال می خورد بعد کمش کرد مشکلش حل شد خدا روشکر

عزیزم مشکلش چی بود؟ چه دوزی؟ 

حالش بد میشد میگفت احساس میکنم دارم سکته میکنم از خواب میپرید از مرگ میترسید استرس شدید دکتر گفت شوک ...

عزیزم لرزش دستم داشت؟ چه دوزی میخورد؟ 

من خودم چن ساله میخورم..چون ی اختلال پانیک دارم ویچیزی شبیه اظطرابه..البته دوز نیم میخورم

الپروزلام بیشترجنبه ارام بخشی داره تا خواب اوربودن ..

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤
عزیزم لرزش دستم داشت؟ چه دوزی میخورد؟ 

لرزش نه اول یک بعد مدتی کمش کرد نیم شد به مرور اونم کم کرد قرصو نصف میکرد راستش چند سال پیش بود من شنیده بودم اعتیاد اوره انقدر گریه میکردم که نخوره  ولی خوب دکتر خودش کمش کرد الانم بعضی شبا میخوره ولی خواهرم رفته بود یه دکتر خوب بهش کلونازپام داده بود گفته بود این از الپرازولام بهتره

لرزش نه اول یک بعد مدتی کمش کرد نیم شد به مرور اونم کم کرد قرصو نصف میکرد راستش چند سال پیش بود من ش ...

به خواهرت داده بود؟ مگه خواهرتون چه مشکلی داشت؟ 

من خودم چن ساله میخورم..چون ی اختلال پانیک دارم ویچیزی شبیه اظطرابه..البته دوز نیم میخورم الپروزلام ...

ایرانیش خوبه؟ چون خارجیش گیر نمیاد من فقط تو بعضی موقعیتها با پرانول میخورم شما فقط الپرازولام میخوری؟ 

ایرانیش خوبه؟ چون خارجیش گیر نمیاد من فقط تو بعضی موقعیتها با پرانول میخورم شما فقط الپرازولام میخور ...

ارباباحوبه...خارجیش گرونم هست..ولی حرف مردم باورنکن..اره باپرانول میدن تااظطراب کم بشه (یجورایی مکمل همن).منم میخورم ۲۰شو...قرص خواب ب دیاپازام اینجورچیزامیگن

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز