سلام بچه ها کمکم کنیددددددددد من خیلی آدم آروم و کم حرفی هستم اما خانواده شوهرم کاملا برعکس هستن همش مهمونی شلوغ پلوغ غیبت مسخره کردن من نمیخوام برم توجمعشون اما مادرشوهرم زنگ میزنه باید بیایی وقتی میرم هم چ خونه مادرشوهر چ قومش باید مثل کوزت کار کنم بخدا هشت ماهه عقدم یه شب نشد بدون استرس بخوابم من دلم نمیخاد باهاشون رفت و آمد کنم چیکار کنم شما راه حلی بدید کمکم کنید آیا دعا ذکر چیزی هست تا دست از سر من وردارن
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
چرا باهاشون وصلت کردی نمیشه که نری فقط میتونی کمتر بری اونم خودت مدیریت کن .
هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم
دقیقا درد منم هست. میری تو جمع شون با کسی گرم نگیر. چرا مثل کوزت کار میکنی؟ بقیه کمک نمی کنن؟!! ...
اونایی ک کار میکنن مثل من تازه عروس نیستن من از بعد خطبه عقد هروقت رفتم مادرشوهرم گفت بیا کار کن کمک کن یه تیکه هایی میندازه که قلب و بدنم مثل بید میلرزه
و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
شما چیکار کردید منم راهنمایی کنید من چجوری ی عمر باید تحمل کنم این وضع رو
هیچی سعی کردم خودمو باهاشون وقف بدم سعی کردم خودمو تغییر بدم سخته ولی شدنیه الان عقدی با خلق و خوی اونا اشنا نیستی ازدواج کنی و یه مئت بگذره درست میشه البته باید خودت بخوای هی نگی نمیتونم منفی فکر نکن هی نگو نمیخام رفت و امد داشته باشم این فکر منفی فقط روی روح و روانت اثر بد داره و شما باید روفت و امد کنی و اینجور سختتر میشه واست
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
امشب عصبی شد که گفتم خونه داییت پنجشنبه نمیام سرکار هستم گفت بعد کار برو گفتم خستم...تا قبل این میگفت خودت جواب همرو بده دوست داری پاشو کار کن نداری نکن