2777
2789
عنوان

کسی میدونی چجوری؟

86 بازدید | 12 پست

میدونین چجوری و با چی میشه موهارو اینطوری فر کرد؟

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بباف بعد باز کن    

بلد نیستم از بالای موهام ببافم😔

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
با بابلیس فر کن,بعد اسپری دوفاز بزن و موهاتو با شونه دندونه درشت ترجیحا چوبی شونه کن

موهام خیلی لخته با بابلیس اینجوری از بالا حالت نمیگیره

من موهام این مدلیه بیرون رفنتی خجالت میکشم صافش میکنم شما میخوای این جوریش کنی؟ 🙄

خوش بحالت😕

من موهام این مدلیه بیرون رفنتی خجالت میکشم صافش میکنم شما میخوای این جوریش کنی؟ 🙄

مو به این قشنگی...

عزیزم یه آبکش کوچولو بردار موهاتو بنداز داخلش از پایین آبکش سشوار بگیر رو موهات هی آبکشو تا نزدیک ریشه موهات ببر بالا همین مدلی میشه بعد 5 دیقه.. تو اینستا دیدم 

تو انتهای تمام افکار منی😻