2777
2789
عنوان

کمکم کنید😔😔ریزش مو

171 بازدید | 20 پست

الان دوهفتس یهویی موهام بشدت دارن میریزن.الان حمام بودم...توآینه نگا کردم دیدم دیگه کف سرم پیداس😔😔

کسی بوده مثله من؟چیکار کردین؟

براثر شوک عصبی میشه آدم اینطوری بشه؟

اره شوک عصبی استرس میتونه باشه برو دکتر پوست سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی چیزی نیست ایشالا خوب میشه فق ...

بعده این دوروز میرم حتما.

دارم خفه میشم از ناراحتی.همینم مونده مادرشوهرم روم اسم بزاره.دیگه اینو چطور بکشم خدایا😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعده این دوروز میرم حتما. دارم خفه میشم از ناراحتی.همینم مونده مادرشوهرم روم اسم بزاره.دیگه اینو چط ...

عزیزم نگرانش نباش ایشالا حل میشه هر چی الان بیشتر استرس بگیری بدتره فقط فعلا سعی کن استرس نکشی درست میشه 

🌸🌸🌸

نگران نباش دکتر برو دلیلشو میفهمی حل میشه فقط بدون موهایی که اینطوری یهو شروع میکنه به ریختن دوباره درمیاد اصلا استرس نداشته باش ک بدتر میشی فقط ب ابن فکرکن که دوباره درمیاد

اصلا خیلی بد میریزه.یهو یه دسته میاد دستم

منم همینطوری بودم موهام عالی بود تاروی با سنم به شدت پر و قشنگ درعرض دوماه همش ریخت دسته دسته میریخت هروقت میرفتم حموم حجم موهام نصف میشد تیروئید داشتم الان دیگه نمیریزه کلی موی ریز ریزم دراوردم دوباره سرم داره پر میشه منم کف سرم معلوم بود

منم همینطوری بودم موهام عالی بود تاروی با سنم به شدت پر و قشنگ درعرض دوماه همش ریخت دسته دسته میریخت ...

یهویی اینطور شد.منم بلند هس موهام.مامانم میگه بخاطر پاییزه.میگم اخه بخاطر ماییز بریزه ۱۰  دونه مو..چرا دارم کچل میشم

یهویی اینطور شد.منم بلند هس موهام.مامانم میگه بخاطر پاییزه.میگم اخه بخاطر ماییز بریزه ۱۰  دونه ...

نه بابا پاییز چیه زودتر برو دکتر علتشو بفهم یا کمبود ویتامینه یا تیرویید ی چیزی علتو برطرف کنی قطع میشه 

چند سالتونه . تو چه مدت احساس کردن داره بهبود پیدا میکنه

30 برای تیروییدم قرص خوردم تیروییدم ک خوب شد ریزشم قطع شد و قرص سیستئینb6 و امپول بیوتین بپانتین زدم موهام جون گرفت اما الان ک باردارم دیگه نمیتونم چیزی استفاده کنم