2777
2789
عنوان

دکترم گیجم کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 62 پست
واقعااا شجاع بوده من هنوز ۴ کیلو نشده دارم سکته میکنم

نه این خیلی ریلکس بود دوشب قبل زایمان مهمونی اومد خونه ما،سه چهارتا شیرینی باهم خورد بعد خاله م از دستش گرفت گفت نخور امشب میشه پنج کیلو بیچاره میشی😂😄

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

استارتر عزیز نمیخوام بترسونمت ولی برای زایمان اونم بچه ۴ کیلو باید لگنت خوب باشه که خدانکرده مشکلی پیش نیاد من خودم بچم ۲۶۰۰ بود ولی لگنم اصلا خوب نبود و هرچی اصرار کردم سزارین نکردن و به زور چندتا آمپول فشار طبیعی زایمان کردم که متاسفانه بچمو نتونستم راحت به دنیا بیارم و از دستش دادم،البته دکترم خوب نبود و تازه وارد بود و موقع زایمان نیومد بالاسرم و منو داد دست ماماها،دکتر خوب خیلی مهمه شما اگه دکترت خوبه و هواتو داره خیالت راحت باشه،ان شالله که به سلامتی زایمان میکنی😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی خیره انشالا پیش بیاد

انشالله...انشالله نی نی شمام سالم بیادبغلت

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اصرار کردم میگه نمیشه 😐

برا من ۳۹۰۰ بود وقتی طبیعی بدنیا آوردم رحمم باز نمیشد کلی بخیه بردم 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
اصلااا درد ندارم ولی انقباض دارم

ینی شکمت سفت میشه و بچه ی جا جمع میشه؟ اگه اره منم دارم😟امشب میخوام برم بیمارستان چک شم محض احتیاط

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
ینی شکمت سفت میشه و بچه ی جا جمع میشه؟ اگه اره منم دارم😟امشب میخوام برم بیمارستان چک شم محض احتیاط

اره دقیقا همینجوریم 

تو رفتی دوباره سونوی وزن؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ن دکتر دیگ سونو ننوشت

بهش بگو برات بنویسه حتما

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دو روز دگ وقت دارم بش میگم رفتم زایشگاه گف انقباض داری معاینم کرد گف دو سانت بازی    

وای عاطی خوشبحالت😍😍

سلام منم امروز رفتم برا نوار قلب گفت خوبه معاینه نذاشتم کنه گفتم فعلا درد ندارم گفت ۳۹هفته دوروزکمی 

منمذسونو انجام ندادم ۳۳هفته انجام دادم گف۲۲۰۰هیت وزنش بنظرتون الان چقدره وزنش

زایمانمم طبیعی هست 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم
😍 بم گف جمعه بیا تا چل هفتت کامل شه امکانش هس تا اون موقع دهانه رحم بسته شه ینی؟؟؟😓😓

نه بابا بسته که نمیشه دیگه

تامیتونی ورزش کن