2821
2789
عنوان

دکترم گیجم کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 62 پست
الهی دورش بگردم ماشاالله هزار ماشاالله انشالله صحیح و سالم باشه 🥰❤️❤️❤️❤️

سلامت باشی عزیزم😘😘

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگه اگر ۴ کیلو شد سزارینت میکنم الانکه ۴ کیلو نیست

وقتی لگن معاینه میشه معمولا تا هفته بعد دردات شروع میشه به ۴۰ نمیرسی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
اگ سزارین مد شه باید تعجب کنید هیچ جای دنیا سرارینو قبول ندارن جز ماها فک میکنیم خیلی خوبه و بی نقص ...

والا دکتره من خیلی معروفه میگفت به مریضش اگر دوست داری بعدا شوهرت از رابطه باهات لذت نبره و دنباله عملش باشی رحمت هم بیای پیشه من بکشی بالا و چند تا عمل دیگه پیشم کنی طبیعی بیار

پسرم ❤❤😍😍😘😘
وقتی لگن معاینه میشه معمولا تا هفته بعد دردات شروع میشه به ۴۰ نمیرسی

یک هفته از معاینه گذشته اخه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میگه اگر ۴ کیلو شد سزارینت میکنم الانکه ۴ کیلو نیست

پول بده میکنن بعضی دکتراکلاتوخط سزارینن 

۴کیلوبالگن تنگ بنظرم خطرناکه اونم بابیمارستانی الان حداقل بروخصوصی

وخدایی که بشدت کافیست
والا دکتره من خیلی معروفه میگفت به مریضش اگر دوست داری بعدا شوهرت از رابطه باهات لذت نبره و دنباله ع ...

نه من طبیعی رو قبول دارم ولی به شرط اینکه وزن بچه بالا نباشه لگن هم مناسب باشه

که هیچکدومو من ندارم😐

پول بده میکنن بعضی دکتراکلاتوخط سزارینن  ۴کیلوبالگن تنگ بنظرم خطرناکه اونم بابیمارستانی الان ح ...

بیمارستانم خصوصیه

ایشالله که به سلامتی زایمان میکنی.اگه زایمانت طبیعی بود موقع درد کشیدنت لطفا برای همه ی خانومای بارد ...

اگر دیرتر ازشما زایمان نکردم چشم😁

نه من طبیعی رو قبول دارم ولی به شرط اینکه وزن بچه بالا نباشه لگن هم مناسب باشه که هیچکدومو من ندارم ...

سزارین بشو تهرانی؟اگر تهرانی برو لاله من خودم داداشم شغله مهمی تو وزارت بهداشت داره و میگه همه اینها که رو در و دیوارهایه دکترهاست برای طبیعی بچه به دنیا اوردن الکیه و دکونه

پسرم ❤❤😍😍😘😘
نه عزیزم،ایشالله که دیر نمیشه.من تاریخ زایمانم اول مهره!

من طبق تاریخ پریود ۵ مهره