2777
2789
عنوان

مادر شوهر خسیس

288 بازدید | 9 پست

امروز مادر شوهرم حرصمو در اورده تاپیکام همش به اسم اونه 😂 ولی خدایی خسیسه این تاپیکو میزنم ببینم همه مادرشوهرا اینطورین ، من باردارم ۵ ماهمه ، الان باهاش مسافرتم ، این دو روز که تو‌مساغرتیم لواشک درست کرده خدایی من که اصلا ویار ترشیجات ندارم و انواع و اقسام لواشک تو خونمون تو یخچاله من لب نمیزنم یعنی میلی به خوردنش ندارم ولی اینارو مادر شوهرم نمیدونه که نمیخورم و میلی به خوردن لواشک ندارم ، حالا جالبه اومده لواشک درست کرده جلو من از تو سینی اش جدا میکته یه تعارف نمیزنه به من که بخورم نمیگه باردارم شاید هوس کنم ، بخدا نمیدونم به کی رفته خسیسه ، پدر شوهر خدا بیامرزم هر چی داشت اول به من که عروسش بوذم میداد تازه اون موقع که زنده بوذ مت حامله نبودم و بچه ای وجود نداشت اون دلش دریا بوذ برعکس مادرشوهرم ، دیشب هم غذای نذری گرفتن برای ظهر نذاد من بخورم غذای پریروزو گرم کرد بخورم اونو فکر منم نگه داشت برای شوهرم ، اخه یکی نیست بهش بگخ ثمره پسرت تو دلمه یکم این اخلاقاتو کنار بزار 😐

اره مادرشوهرمنم همینه

چهارمغز خریده بود رو کرد به شوهرم گفت بیا اینارو واسه توخریدم😑

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

برعکسیم مادرشوهره من انقدر غذا و میوه و آجیل میزاره جلوم بعد از ده سال هنوز عادت نکرده به کم غذا بودنه من 🤦‍♀️

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مادرشوهرمنم همینه چهارمغز خریده بود رو کرد به شوهرم گفت بیا اینارو واسه توخریدم😑

انقدر لجم میگیره ، پریروز برگشته به من میگه بادمجون بگیر برای شوهرت سرخ کن بزار فریزر هر وقت کشک بادمجون هوس کرد درست کن بخوره ، یکی نیست بهش بگه اگه به هوسه عروسته که الان مدام دلش هوس غذاهای مختلف میکنه من الان مادرم پیشم نیست مسافرته یه بار نشد تلفن دست بگیره بگه مامانت اگه چیزی هوس کرذی برات درست کنم بیارم ، یه بار هوس همین کشک بادمجون مادرشوهرمو کردم اخر درست نکرد به شوهرم کفته بود خوذت درست کن من وقت ندارم ادم چی بگه..

مادرشوهر منم خسیسه خیلییی حتی برا شوهرم چه برسه من... یچی بگیره اگه شوهرم ببینه میگه حداقل به من نمیدی به این زن بده یه وقت هوس نکنه😂 مجبوری یخورده میده😑

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
برعکسیم مادرشوهره من انقدر غذا و میوه و آجیل میزاره جلوم بعد از ده سال هنوز عادت نکرده به کم غذا بود ...

قدرشو بدون من پدر شوهرم ابن مدلی بود ، مادر شوهرم همه چیو قایم میکنه 😐

قدرشو بدون من پدر شوهرم ابن مدلی بود ، مادر شوهرم همه چیو قایم میکنه 😐

آخه من اصلا اهل غذا و خوراکی و میوه نیستم انقدر بهم تعارف میکنه معذب میشم تعارف میکنه تشکر میکنم بعد می بینه برنداشتم خودش میاد ظرف میده دستم که بردار 🤦‍♀️ بیچاره تلاش میکنه چاقم کنه ولی نمیشه😬

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
انقدر لجم میگیره ، پریروز برگشته به من میگه بادمجون بگیر برای شوهرت سرخ کن بزار فریزر هر وقت کشک باد ...

هیچ وقت ازاینا چیزی نخواه

منکه اگر از گشنکی بمیرم هم از این قوم چیزی نمیخوام

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏