2777
2789
عنوان

یکم ناراحتم. حق دارم بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 41 پست

تو که غریبه نیستی ماشالاا عروسشونی بلند میشدی درست میکردی...

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بخاطر احترام واقعا شماها بعد چهل روز یکم ماکارونی ۵ عصر بذارن جلوتون اونم خیلی بدمزه و بدون هیچ ...

ناراحت نمیشم....بنظرم مهم نیست....مادرشوهر من که اصن غذا نمیپزه....از رستوران میخریم میریم خونش

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
به خاطر غذا 😅 

به خاطر غذا نیست واسه منم پیش اومده به ادم احساس بی ارزشی میدن.  مادرشوهرمن که از فریزر غذای یه ماه پیش رو درمیاره میزاره جلومون بعدم جوری رفتار میکنه که همون غذا توی گلوی ادم گیر میکنه

روز به روز خوش اندامتر میشم.  خدایا شکرت.  خدایا مرسی
نه بخاطر احترام واقعا شماها بعد چهل روز یکم ماکارونی ۵ عصر بذارن جلوتون اونم خیلی بدمزه و بدون هیچ ...

آخه ساعت چهار رفتین خونشون. بعدشم میخواستن برن روستاشون  به نظرم مهم نبود خیلی 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بعضیا فکر مبکنن چون عروس و پسر از خودشونن باید دیگه خیلی راحت باشن

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
تا اینجا که بنظرم حساسی،منم شده رفتم خونه مادرشوهرم دور هم یه حاضری چیزی خوردیم تعارف نداریم باهم،او ...

درسته بالاخره هر هفته ادم بره فرق داره

ما بعد از چهل روز اومدیم

خواهر شوهرم ندارم تک عروسم

بی پول و بدبخت هم نیستن

همون املت ساعت سه و نیم که رسیدیم میداد سنگینتر بود والا

لایک نکنید🙂‍↔️

خب نتونسته، ادم که با پسر و عروسش تعارف نداره نتونسته آماده کنه بعدشم مسافر باید غذا شو با خودش ببره شاید صاحب خونه تو مضیغه باشه مادر و مادرشوهر هم نداره. 

ساعت 4 ساعت ناهارنیست شما باید ناهارتو خورده باشی بری خونه بقیه 

به نظرم اونا باید ناراحت شن که شما ساعت4 ناهار نخورده رفتی، 

بعضیا فکر مبکنن چون عروس و پسر از خودشونن باید دیگه خیلی راحت باشن

شوهرم درامد نداره بعد دفعه پیش میگه بابا ی روپوش میتونی برام بخری

بعد برداشته ی روپوش استفاده شده کوتاه اورد گف اینو ببر منم گفتم این برا منم کوچیکه نمیخوام برداری

انقد همسرم ناراحت شد که نگو

لایک نکنید🙂‍↔️

خب نتونسته، ادم که با پسر و عروسش تعارف نداره نتونسته آماده کنه بعدشم مسافر باید غذا شو با خودش ببره ...

عزیزم ما گفتیم برای ناهار میایم

میگم که ۳ساعت فاصلست

همسرمم صبح سرکار بود

زودتر نمیتونسیم برسیم

خودشونم ناهار نخورده بودن حتی

لایک نکنید🙂‍↔️