2777
2789
وقتی مادرم حامله بودپدررفت مادرم چندساله بعدش شوهرکرد عشقمم که تیغ زدرفت

واقعا درد سختیه  یتیمی بزرگ شدن 

من عذر خواهی میکنم 

امیدتون بخدا باشه که پایان شب سیه سپید است

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهرحال اتفاقیه که افتاده امیدوارم که شما در اینده شما این خلا رو برای فرزندتون پر کنید

برای بچه ام وهمسرم جونمم میزاررم

که مثل من صبح تاشب نفرین نکنم

انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!
برای بچه ام وهمسرم جونمم میزاررم که مثل من صبح تاشب نفرین نکنم

زندگی همه ما پر از تنش چالش وکمبود هاست انشالله که خدا تمام خوبیهارو براتون رقم بزنه

زندگی همه ما پر از تنش چالش وکمبود هاست انشالله که خدا تمام خوبیهارو براتون رقم بزنه

همین طوربرای همه که مسکل دارند

خداهیچ کس رابی کس نکنه

پول همه چی میادمیره

ولی خانواده یه بارمیاد 

اگه رفت رفته

همینطورهشق

دل ما که همیشه درد داره 😭😭😭

هوامو نداشتی هوایی شدم ، چه کابوس بی انتهایی شدم .    نگاهت من و زیر و رو میکنه من و با دلم روبرو میکنه . من و دست بسته تو و قلب خسته که هر کی رسیده یه جاشو شکسته.  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه یه وقتایی کوه  هم دلش ابری میشه .  ابری شو خاطره هاتو ببار بارون شو یاد من عشق و بیار .              من میرسم به تو اخر کار بارون ببار.......                        من بیقرار توام بیقرار بیرون بیارم از این انتظار                 عاشق شدم مثل ابر بهار بارون ببار ......                        پریشونم اما پریشون ترم کن فقط از تو میخوام یه کم باورم کن                                                            هوام از نفسهات داره جون میگیره نفس میکشم تا خیالت نمیره......                                                                  ولی حسن عاشق به دیوونگیشه.                                         یه وقتایی دل کوه هم ابری میشه.                   😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
همین طوربرای همه که مسکل دارند خداهیچ کس رابی کس نکنه پول همه چی میادمیره ولی خانواده یه بارمیاد& ...

همه دوباره جمع میشن ولی وقتی خودتون شروع به ساختنشون کردید  

دل ما که همیشه درد داره 😭😭😭

میگم ناعدالتیه

میگندکفرنگو

میگم نمیشه کناربیای

میگندامیدبه خدا

میگم میخام خودکشی کنم

میگندمرگ حقه

میگم کسی نیست باهاش درددل کنم

میگندقصداشنایی ندارم