2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 30 پست

سلام 

من از شما کوچیکترم درحد اینم نیستم بخوام نصیحت کنم  به نظر من بهتره یه مدت بدون اینکه ببینیش بشینی باخودت فکر کنی ببینی چی از دنیا میخوای  اگه حرف فامیل مهمه بهتره قید این ازدواج رو بزنی چون با نیش و کنایه اونا مطمئنا زندگی رو به خودت و اون اقا تلخ میکنی چون تاثیر حرفاشون باتوجه به گفته هات تو زندگی زیاد وحرفاشون مهمه ولی نه اگه دیدی میتونی به خاطرش جلوی همه فامیلاتون وایستی و ازش دفاع کنی ودلسرد نشی به حرفاشون به ازدواج با اون اقا فکر کن .  امیدوارم بهترین تصمیم روبگیری  ان شاءالله شش ماهه کربلا نظری کنه همه خواستشون برسن و توام از دوددلی دربیای

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

خیلی خوبه میگم که همه جوره اخلاقامون بهم میخوره اما مشکل سطح طبقاتی هستش

برای حرف مردم می خوای یه عمر حسرت به دلت بمونه ؟

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای حرف مردم می خوای یه عمر حسرت به دلت بمونه ؟

دقیقا خودم هم همین توی ذهنمه.خیلیهارو دیدم که میگن سر این موارد از عشقمون جدا شدیم و الان پشیمونیم چون اون طرف پیشرفت کرد

سلام  من از شما کوچیکترم درحد اینم نیستم بخوام نصیحت کنم  به نظر من بهتره یه مدت بدون این ...

ممنونم عزیزم.نه گلم من به فامیل اونقدر هم اهمیت نمیدم و گفتم که قصد دارم از ایران برم ولی یکی چندتاشون مثلا توقع دارن که من یه شوهر دکتر کمتر نکنم.من خواستگار از خودم بالاتر هم داشتم اما هرگز هیچ کدوم به دلم نشستن

اگر خیلی دوستش داری کاری به مردم نداشته باش مردم دهنشون همیشه بازه حرف برای گفتن زیاد دارن

نمیدونم.اره خیلی دوسش دارم و اونم همینطور اخلاقامون باهم مچه.به نظرت بعدا حسرت نمیخورم چرا شوهر بهتر نکردم؟

دقیقا خودم هم همین توی ذهنمه.خیلیهارو دیدم که میگن سر این موارد از عشقمون جدا شدیم و الان پشیمونیم چ ...

اگه پسر زرنگیه و پیشرفت می کنه پس شما هم پشیمون میشی . همسر منم موقعیتشون از ما خیلی پایین تره ولی من اجازه ندادم کسی حرفی دراین باره بزنه الان مدیر شرکت شده 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
ممنونم عزیزم.نه گلم من به فامیل اونقدر هم اهمیت نمیدم و گفتم که قصد دارم از ایران برم ولی یکی چندتاش ...

خوبه اینطوری ولی تو فامیلتون جوری جابنداز که شوهرتو همنجوری بخوان نه اینکه تغییر کنه چون کسایی که به خاطر دیگران تغییر میکنن جوی هستن که شخصیت شون رو ازشون گرفته باشی و مجبورن تظاهر کنن و این تاثیرش توزندگی زیاده حتی اگه لیلی مجنون باشین  من جلوی فامیلای پدرم مجبور  تظاهر  کنم به چیزی که نیستم من عاشق راحت بودنم با اینکه به خیلی مسائل اهمیت میدم مثل حجاب ونامحرم و محرم ولی  تو فامیلای پدرم اگه مثلا من با پسر عمم راحت وصمیمی حرف بزنم و اونم همینطور شروع به رویا بافی اینکه من و اون به هم علاقه مندیم میکنن بیشتر اینکارا فقط توسط عممو دخترش انجام میگیره ولی با فامیلا مامانم همونجوری که میخوام هستم

خوبه اینطوری ولی تو فامیلتون جوری جابنداز که شوهرتو همنجوری بخوان نه اینکه تغییر کنه چون کسایی که به ...

عریزم😍کلا چیزی که من فهمیدم اینه که فامیل بازی ادمو اذیت میکنه.ما تو فامیل هم از همه بالاتریم و اونا هم زیاد کار به کار بقیه دارن برای همین هم میخوام از اینجا برم چون خیلی حرف درارن

چقدر خوب ❤️

بله اختلاف تو همه ازدواجا هست مهم اینه که همدیگه رو واقعا دوست داشته باشید و درک کنید ❣

چقدر خوب ❤️

تازه اومد خواستگاری من لیسانسم نداشت ولی من ارشدم الان اونم درسشو خوند و ارشدم قبول شده و می خواد باز ادامه بده  😄 زرنگی خود طرف مهمه 

عریزم😍کلا چیزی که من فهمیدم اینه که فامیل بازی ادمو اذیت میکنه.ما تو فامیل هم از همه بالاتریم و اون ...

عالیه پس ان شاءالله خوشبخت بشین  به حرمت امام حسین 

خدا کنه منم ازدواج کنم از این شهر برم حالم از خودم به هم میخوره برم ترکشاشون بهم نخوره چون اهل دخالتن به جز عمو بزرگم که واقعا عشقه

تازه اومد خواستگاری من لیسانسم نداشت ولی من ارشدم الان اونم درسشو خوند و ارشدم قبول شده و می خواد با ...

این درسی نیست ولی پول خوب میتونه دراره.منم برام مهم اینه که بتونه امکانات خوبی برام فراهم کنه 

این درسی نیست ولی پول خوب میتونه دراره.منم برام مهم اینه که بتونه امکانات خوبی برام فراهم کنه 

اصلشم همون پول درآوردنه 😂 شوهر منم درسی نبود جوگیر شد یهو 😂 الان من هی بهش میگم لازم نیست ادامه بدی میگه نه من باید دکترامم بگیرم 😐

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌌‌‌‌‌‌‌

منافع | 34 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز