2777
2789
عنوان

ساک کوچک

1330 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من بعداز اینکه بی بی چکم مثبت شد رفتم سونو ولی هیچی معلوم نبود 😢بماند که چقد گریه کردم پنج روز بعدش دوقطره کوچیک خون دیدم رفتم دکی گفت سونو رفتم سونو ایندفعه یه ساک ۳.۷ میلیمتری تشکیل شده بود😃خیلی خوشحال بودیم و شیاف داد از روز اولی که شیاف و زدم لکه های قهوه ای دیدم نمیدونم شایدم از شیاف نبود.خلاصه دکتر گفت نترس دوهفته دیگه بیا خلاصه من طاقت نیاوردم یه هفته بعدش رفتم یه دکتر دیگه تا سونومو دید گفت تو ۵ هفته و دوروزت بوده باید بجز ساک جنین دیده میشده داری سقط میکنی دیگه شیاف نزن خیلی میترسم کسی شرایط منو داشته ؟😢

خداجونم بچمو سپردم به خودت .مواظبش باش👶🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم احتمالا پوچه ،یعنی رشدش متوقف شده ،یعنی نطفه سالم نبوده و داره دفع میشه ،من سابقش رو داشتم ،نیم ساعت رفتم تو خودم و ناراحت شدم ،بعد نیم ساعت گفتم حتما الان وقتش نبوده ،با جدیت تمام رفتم پی سقطش ،شش ماه اقدام نکردم ،تو شش ماه میگفتم کارایی که نمیشه تو بارداری انجام داد رو باید انجام بدم ،ورزش رقص مسافرت ورجه وورجه 😂😂،بعد از شش ماه با اولین اقدام باردار شدم و الان پسر نازنینم شش ماهشه و رو پام خابه ،

میخام بگم غصه نطفه ضعیف رو نخور ،میتونست بمونه و کلی درسر ایجاد کنه واست ،ولی قربون خدا برم که ما رو با مغز هوشمند کرده ،مغز دیده تخمک یا اسپرم یا خوده نطفه مشکل کروموزومی داشته ،دستور توقف رشد داده ،امیدوارم با توضیحاتم قانع شده باشی که اگه خدایی نکرده گفتن باید سقط بشه با کمال میل بپذیری و بعد از مدتی دوباره اقدام کنی

عزیزم من ۶هفته م جنینم تشکیل نشد. هفت هفته به بعد هم جنینم تشکیل شد هم قلب

واسه شما جنین بوده تو شش هفته ،نهایتش قلبش هنوز نمیزده ،ولی سونولوژیست خطا داشته ،ایشون دو بار رفته ،انشالا که تشکیل بشه ولی امید واهی ندیم شاید هم تشکیل نشه 

۵ هفته رو شکم جنین و نمیبینن دوهفته صبر کن بعد برو 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
عزیزم احتمالا پوچه ،یعنی رشدش متوقف شده ،یعنی نطفه سالم نبوده و داره دفع میشه ،من سابقش رو داشتم ،نی ...

خدا ایشالا پسرتو نگه داره واست😘 من دکتر اینجوری گفت خیلی گریه کردم بعدش گفتم حتما صلاحم اینجوریه سپردمش دست خدا 

تا ببینم خدا چی میخواد😶

خداجونم بچمو سپردم به خودت .مواظبش باش👶🤰
ایشالا دوهفته دیگه قلبش تشکیل بشه❤❤

شیافاتو استفاده کن و استراحت منم بهم هفته۵ گفتن ساک بدون  جنین از رو شکم هفته بعد تو مطب دکترم سونو داره واژینال صدای قلبشم شنیدم ؛ ان شاء الله برای شمام همینطوره 🌷

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
خدا ایشالا پسرتو نگه داره واست😘 من دکتر اینجوری گفت خیلی گریه کردم بعدش گفتم حتما صلاحم اینجوریه سپ ...

عزیزم ممنون ،انشالا نی نیت سالم باشه و دنیا اومدنش رو ببینی ،دور از جون الانم نشد تو اینده نزدیک انشالا