eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 عنوان فیلم ترکیه 105 بازدید | 5 پست سلام یه فیلم ترکیه هست اسمش یادم نیست توش یکی بازی میکنه ب اسم چوکور کسی دیده؟تاتویی ک رو انگشتشون میزدن چی بود؟این بود؟ (: (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭 1398/06/17 | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 Cukur رو میگی اره (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 Cukur رو میگی تاتوشون این بود؟ (: (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 Cukur رو میگی عزیزم واسم مهمه یه تاتو بود ک رو انگشتشون بود،دزدا نه ها،میخوام بدون این بود؟ (:؟؟؟؟؟ (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
zahi73 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1076 عزیزم واسم مهمه یه تاتو بود ک رو انگشتشون بود،دزدا نه ها،میخوام بدون این بود؟ (:؟؟؟؟؟ عزیز شزمنده من کم میام نی نی سایت تازه دیدم