2777
2789
عنوان

جاری پرو

739 بازدید | 14 پست

سلام من چند تا جاری دارم ولی یکی از جاریهام همسن خودمه و نزدیک سی میلیون به ما بدهکاره ورفته ماشین صفر خریده برا خودش و اصلا به فکر زندگیش نیست و خیلی پرو و بی ادبه و هیچ وقت خونه مادر شوهرم کار نمیکنه ... همه قسطاشون و کلی بدهی دارن ولی اصلا براش مهم نیست 

همیشه به شوهرم زنگ میزنه وتاحالا یکبارم به من زنگ زده ؛ شوهرمم رو نمیده بهش 

چیزایی ارزون و بیخودی میخره  و کلی باهاشون برا من چشم و ابرو میاد ولی من کم تر میخرم و ولی همیشه چیزایی خیلی خوب میخرم  

یجوری رفتار میکنه انگار ما به اون بدهکاریم 

من هیچ وقت خودمو دخالت نمیدم به کاراش و رو نمیدم 

ولی خیلی حرص میخورم 

تازه مادرشوهرمینا اینقدر دوستش دارن .. منو خیلی دوست ندارند😭😭😭

تازه خانواده من از خانواده اون خیلی بالاتره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه ازش سرتر و خوشگلتری رو یادت رفت بگی   

مگر تا کجا گرسنه ایم؟ 😔 هنگام اذان مغرب جلوی یکی از هیات های عزاداری مستقر در میدان فاطمی صفی بی سابقه و بسیار طولانی برای دریافت غذای مجانی بود که انسان راشگفت زده می کرد. هر شب چنین است. تعداد افراد ایستاده در صف را نشمردم، اما به جد می توانم بگویم که بیش از هزار نفر بودند. آنها نه تنها متکدی و کارتن خواب و مسکین به نظر نمی رسیدند، بلکه مردان و زنانی شیک و آراسته با لباس های تمیز و بعضاً با دماغ های عمل کرده و هیکل هایی ساخته و پرداخته به نیروی دمبل و هالتر و رژیم غذایی و عمل های معجزه گر جسمانی و صورتهای آرایش کرده و خلاصه با ظاهری تأثیرگذار متناسب با #فرهنگ ظاهر پرور موجود بودند و صفی چند صد متری عجیبی تشکیل داده بودند. براستی این صف با آن اعضای منتظرِ مصممِ خستگی ناپذیر مرا شگفت زده نمود، به گونه ای که نمی توانستم باور کنم که مردم در صف ایستاده انسانهایی گرسنه و نیازمندند که شب در خانه بی شام اند. یاد خاطرات چرچیل افتادم که وقتی از او پرسیدند: چگونه [جنوب] ایران را بدون مقاومت اشغال کردی، گفت: از تجربیات آشپز احمد شاه قاجار استفاده کردیم که به ما گفت: اگر مردم ایران را به صرف غذا دعوت کنید، نمی پرسند صاحب خانه ای که غذا می دهد، کیست. اگر به آنها وعده‌ ی غذا بدهید، طالب چیزی دیگر نیستند. وقتی می خواستیم وارد ایران بشویم، به بی بی سی دستور دادیم هر روز در رادیو اعلام کند متفقین می خواهند برای شما کیسه های آرد بیاورند. وقتی ما وارد ایران می شدیم، مردم همه در صف بودند برای گرفتن آرد! نتیجه اینکه این مردم اگر به مال مفت برسند، سیر هم که باشند، باز هم می خورند، یا می برند.
این که تکراریه قبلا هم گذاشتی اره؟

اخه از اون موقع تا حالا رفتار جاریش تغییری نکرده😂😂😂😂😂😂😂

مگر تا کجا گرسنه ایم؟ 😔 هنگام اذان مغرب جلوی یکی از هیات های عزاداری مستقر در میدان فاطمی صفی بی سابقه و بسیار طولانی برای دریافت غذای مجانی بود که انسان راشگفت زده می کرد. هر شب چنین است. تعداد افراد ایستاده در صف را نشمردم، اما به جد می توانم بگویم که بیش از هزار نفر بودند. آنها نه تنها متکدی و کارتن خواب و مسکین به نظر نمی رسیدند، بلکه مردان و زنانی شیک و آراسته با لباس های تمیز و بعضاً با دماغ های عمل کرده و هیکل هایی ساخته و پرداخته به نیروی دمبل و هالتر و رژیم غذایی و عمل های معجزه گر جسمانی و صورتهای آرایش کرده و خلاصه با ظاهری تأثیرگذار متناسب با #فرهنگ ظاهر پرور موجود بودند و صفی چند صد متری عجیبی تشکیل داده بودند. براستی این صف با آن اعضای منتظرِ مصممِ خستگی ناپذیر مرا شگفت زده نمود، به گونه ای که نمی توانستم باور کنم که مردم در صف ایستاده انسانهایی گرسنه و نیازمندند که شب در خانه بی شام اند. یاد خاطرات چرچیل افتادم که وقتی از او پرسیدند: چگونه [جنوب] ایران را بدون مقاومت اشغال کردی، گفت: از تجربیات آشپز احمد شاه قاجار استفاده کردیم که به ما گفت: اگر مردم ایران را به صرف غذا دعوت کنید، نمی پرسند صاحب خانه ای که غذا می دهد، کیست. اگر به آنها وعده‌ ی غذا بدهید، طالب چیزی دیگر نیستند. وقتی می خواستیم وارد ایران بشویم، به بی بی سی دستور دادیم هر روز در رادیو اعلام کند متفقین می خواهند برای شما کیسه های آرد بیاورند. وقتی ما وارد ایران می شدیم، مردم همه در صف بودند برای گرفتن آرد! نتیجه اینکه این مردم اگر به مال مفت برسند، سیر هم که باشند، باز هم می خورند، یا می برند.

مادر شوهر منم جاريم خيلي دوست داره با اينكه خيلي بي ادبه و بي احتراميشونو كرده مادرش همش پشت سرشون حرف در مياره ولي اونو خيلي دوست داره چون فاميلشونه من اصلا هنور برا من افه هم مياد خانواده منم بالاتره ... همش ميگه عروس غريبه مثل سگ ديوونه است من به رو خودم نميارم 

اون داره زندگی میکنه . قسط هارو هرجور باشه بلاخره جور میکنن میدن. معلومه به فکر زندگیشم هست که پول جمع کرده ماشین گرفته. تو این بی پولی هم میخوره هم میپوشه هم صاحب ماشین شده. خوبه دیگه حالا مثلا چیزای خوب و گرون تو این وضعیت میخرید خوب بود ؟؟؟ همه هم که دوسش دارن (با 30 تومنی که از شما گرفته نمیشه ماشین صفر گرفت ها. اون موقع که شما داشتی حرص میخوردی. وجچیزای گرون و به قول خودت خوب میخریدی جاریت داشت چیزای ارزون میخرید و باهاشون کلاس میزاشت که بتونه  پولاشو جمع کنه ماشین صفر بگیره)

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
اون داره زندگی میکنه . قسط هارو هرجور باشه بلاخره جور میکنن میدن. معلومه به فکر زندگیشم هست که پول ج ...

اخه فقط سی تومن ما نیست که 'نزدیک ۲۰۰ میلیون به فامیل بدهکارن‌ .. آبرو بردن .. جمع کردن مهمه یا قرض مردمو دادن 

🙄

اخه فقط سی تومن ما نیست که 'نزدیک ۲۰۰ میلیون به فامیل بدهکارن‌ .. آبرو بردن .. جمع کردن مهمه یا قرض ...

اها اگه اونجوریه که زن و شوهر مثل همن و مدیریت ندارن. حالا شاید امروز فردا خبر بدن که با اون پولای قرض گرفته خونه هم خریدن 😂 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏