mohal مدیر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 536 عنوان بی بی چک ..خواهشا کممککک | مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 54 پست صبح ناشتا زدم هم همینجوری شد ..دیگه آب نخوردم بازم اینجوری شد...اعصابمو بهم ریخته دیگه کسی بوده مثل من باشه؟ 1398/06/17 | 12:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرانـک_خانــوم96 عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1374 سونو رفتی عزیز عاره گلمرفتم صدای قلبشو گذاشت واسم از ذوق جوری زدم زیر گریه ک ب هِق هق افتادم😅🤗انشاالله ک شمام بری و با صداش دلت آروم بگیره گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
avinmaman عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 1201 عاره گلم رفتم صدای قلبشو گذاشت واسم از ذوق جوری زدم زیر گریه ک ب هِق هق افتادم😅 ... جون دلم مامان خانمی با احساس. انشالله به وقت و ساعتش و به سلامتی نی نی نازت رو بغل کنی و من رو هم دعا کنی❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💕💕💕💕😍😍😍😍
فرانـک_خانــوم96 عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1374 جون دلم مامان خانمی با احساس. انشالله به وقت و ساعتش و به سلامتی نی نی نازت رو بغل کنی و من رو هم دع ... ممنون عزیزدلم🙏انشااللهفقد اینو میدونم ک باید توکل کرد و از خودش خواست. شمام نگاهت ب دست و معجزه ی خدا باشه انشاالله خودش بهترینارو واست رقم میزنه🤲💝 گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
avinmaman عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 1201 ممنون عزیزدلم🙏 انشاالله فقد اینو میدونم ک باید توکل کرد و از خودش خواست. شمام نگاهت ب ... ممنونم مهربونم ❤️ ❤️ ❤️ 6 روز دیگه باید منتظر باشم میشه واسم دعا کنی
فرانـک_خانــوم96 عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1374 ممنونم مهربونم ❤️ ❤️ ❤️ 6 روز دیگه باید منتظر باشم میشه واسم دعا کنی اگه خدا دعامو قبول کنه چرا ک نه!اصلا استرس نداشته باشه گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
avinmaman عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 1201 اگه خدا دعامو قبول کنه چرا ک نه! اصلا استرس نداشته باشه ممنونم عزیز دلم امیدوارم بتونم استرس رو از خودم دور کنم سمت راست شکمم بعضی اوقات درد میکنه و اکثرا خیلی خیلی گرمم میشه. طوری که دوست دارم دستم رو روی سرامیک بگذارم. امیدوارم اینها نشانه های خوبی واسم باشه
fotross993 عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1118 عاره گلم رفتم صدای قلبشو گذاشت واسم از ذوق جوری زدم زیر گریه ک ب هِق هق افتادم😅 ... وای خداروووووشکر خیلی خوشحال شدم برای منم دعاکن ان شالله شنبه میخوام برمان صالله صحیح و سالم بغل بگیرشی اللهم عجل لولیک الفرج
fotross993 عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1118 عاره گلم رفتم صدای قلبشو گذاشت واسم از ذوق جوری زدم زیر گریه ک ب هِق هق افتادم😅 ... سونو شکمی شدی؟؟؟ اللهم عجل لولیک الفرج
فرانـک_خانــوم96 عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1374 سونو شکمی شدی؟؟؟ عاره عزیزم ، واژینال ریسکش بالاس.انشاالله ک توام میری و صداشو میشنوی خوب میکنی شنبه میری ولی مطمئن باش هم الانم قلبش تشکیل شدهنمیدونم بچه داری یا نولی من اولین بار بود ک ی همچین صدای قشنگی رو میشنیدمخدا ب حق این روزا نصیبِ همه منتظرا کنه گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
fotross993 عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1118 عاره عزیزم ، واژینال ریسکش بالاس. انشاالله ک توام میری و صداشو میشنوی خوب میکنی شنبه م ... اره خدابخواد اولین بچمه....ان شالله به حق این شب اللهم عجل لولیک الفرج