2777
2789
عنوان

دوخواهر

295 بازدید | 26 پست

دیدید توی فامیل همیشه دوتا خواهر هستن که جلو همه دعوا میکنن یا....

با این حساب اگه شما دوتا دختر داشتید چه چیزیایی رو بهشون میگفتین که توی جمع انجام بدن یا ندن؟؟؟

اگه خواهر دارید تاحالا باهاش توی جمع یه کاری کردید که تابلو باشه؟؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما ۵تا خواهریم خیلی پیش اومده دعوا کنیم

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

من دو تا دختر دارم

10 و 5 ساله ..خدا ر اشکر خیلی با هم خوبن ....

خواهر هم دارم بازم خدا را شکر خیلی جوریم ..حیف که دوریم

یه خواهرم جاریم هم میشه البته

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
دارم خواهر😶 ولی نمیتونم درک کنم چرا باید جلو بقیه نمایش بازی کنیم😖😖

نمایش؟؟؟

منظورم رفتار خوب باهم دیگه است اخه همهی خواهرا بینشون دعوا پیش میاد و بهتره توی جمع این مشکل پیش نیاد

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

یه چن بارشده شخصیت خواهرم خود برتربینیه فکرمیکنه حرف درست رو میزنه و هیچ رقمه هم از حرفش برنمیگرده چن بار بحثمون شده و طبق معمول من کوتاه اومدم😐

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

میگم‌جلو جمع دعوا کنید انقدر میزنمتون صدا بز بدید دخترانم😊

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من دو تا دختر دارم 10 و 5 ساله ..خدا ر اشکر خیلی با هم خوبن .... خواهر هم دارم بازم خدا را شکر خیل ...

خیلی خوبه 

ازالان بهشون بگو باهام کنار بیان جلو جمع مخصوا بزرگه

دارم خواهر😶 ولی نمیتونم درک کنم چرا باید جلو بقیه نمایش بازی کنیم😖😖

برای اینکه حرفتون نیوفته تو زبونا 

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

منم خیلی باهم جوریم خداروشکر 

جونمون براهم درمیره تازه  جاریمه 😍

ازسروکوله هم بالامیریم دعواداریم البته به شوخی 

جلوبقیه احترام همو خیییلی نگهـمیداریم 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍