7563bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 991 عنوان 😣😣😣😣کمک 59 بازدید | 5 پست خانوما اگه یکی خییییییلی ازتون تقلید کنه درحدی ک حتی حرف زدنشممثل شما بکنه چیکار میکنین چی بهش میگین؟؟؟من میخام غیر مستقیم بهش بفهمونم خیلی بدم میاد کسی ازم تقلید کنه.راهکار؟؟ اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺ 1398/06/17 | 11:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shidebanoo عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 11588 یه کاری بکن که اون نتونه تقلید کنهخخخخ😂 آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم
7563bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 991 یه کاری بکن که اون نتونه تقلید کنه خخخخ😂 خیلی کارارو نمیتونه بکنه.ولی بقیه چیزارو تا اونجایی ک میتونه زور میزنه و انجام میده.مثلا لباس پوشیدن..من متنفرم از اینکه کسی باهام جایی میاد و کپی من لباس میپوشه اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺
shidebanoo عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 11588 خیلی کارارو نمیتونه بکنه.ولی بقیه چیزارو تا اونجایی ک میتونه زور میزنه و انجام میده.مثلا لباس پوشیدن ... منم متنفرم😣اگه مستقیما بهش بگی شاید لج کنه و از حرص خوردنت لذت ببرهغیرمستقیم و با طعنه بگو بهشیا یکی رو روکار کن بهش بگه که مثلا همه میگن و فهمیدن که تو از فلانی تقلید میکنی آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم
7563bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 991 منم متنفرم😣 اگه مستقیما بهش بگی شاید لج کنه و از حرص خوردنت لذت ببره غیرمستقیم و با طعنه بگو بهش ... از دیروز دارم پروفایلمو طوری میذارمک بفهمه!!!😣😣اره مستقیم نمیشه....خدا کنه اینجوری دست برداره وگرنه شِت و پِتِش میکنم دیگه😑😑😑 اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺
shidebanoo عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 11588 از دیروز دارم پروفایلمو طوری میذارمک بفهمه!!!😣😣اره مستقیم نمیشه....خدا کنه اینجوری دست برداره وگر ... خدا رحم کنه😅 آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم