2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی من بچم که از دست رفت چی جبران میشن؟

خیلی ناراحت شدم عزیزم ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم . هرکاری کردن باهات هرچی بهت گفتن بخدا سر خودشون میاد .درسته بچه تو از دست دادی ولی خدایم هست ک تاوان کاراشونو ازشون پس بگیره .

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
خیلی ناراحت شدم عزیزم ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم . هرکاری کردن باهات هرچی بهت گفتن بخدا سر خودشون ...

خیلی داغونم نه تو ببخش چرا دروغ بگم ناراحتم عصبانیم خدا منو ببخشه ولی ازش ناراحتم بچم چه گناهی داشت که ازم گرفتش 

خیلی داغونم نه تو ببخش چرا دروغ بگم ناراحتم عصبانیم خدا منو ببخشه ولی ازش ناراحتم بچم چه گناهی داشت ...

ناراحت نباش حتما ی حکمتی تو کارش بوده مطمئن باش تا خودش نخواد ی برگ از درخت نمیوفته . میدونم واقعا سخته انشالله خدا ب دلت ارامش بده . بازم ببخشید ناراحت شدی عزیزم . 

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
ناراحت نباش حتما ی حکمتی تو کارش بوده مطمئن باش تا خودش نخواد ی برگ از درخت نمیوفته . میدونم واقعا س ...

مرسی که حرف زدی این روزا کسیو ندارم حرف بزنم باهاش به مامانم که میخوام حرف بزنم فقط میگه طلاق 

مرسی که حرف زدی این روزا کسیو ندارم حرف بزنم باهاش به مامانم که میخوام حرف بزنم فقط میگه طلاق 

اگه دوس داشتی با من حرف بزن میتونی روی من حساب کنی .دوس داشتی درخواست دوستی بده عزیزم اگرم خواستی تو تاپیکت حرف میزنیم . فقط خودتو اذیت نکن میدونم سخته نمیتونی ولی خودت باید محکم باشی  

🐝🐜🐞🌳🌲🌴