2777
2789
چ سوره ای میخونی سوره خاصی میخونی 

سوره خاصی نمی خونم ولی وقتی حالم خرابه تصمیم میگیرم قرآنو ختم کنم بعدش یه صفحه که میخونم خیلی خوب میشم همیشه همنحوری میکنم

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندگیم پاشیده تر از این حرفاست دلم آروم نمیشه چندین ماهه همینه

عزیزم بشین با خودت سنگاتو وا بکن . بنویس که از زندگی چی میخوای. بعد جلوشون بنویس برای به دست اوردنشون باید چکار کنی. سعی کن منفی هارو از خودت دور کنی. صدقه زیاد بده اسفند دود کن تا انرژی های منفی ازت دورشن. داشته هاتو بنویس نه نداشته هات 

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊

ذکر یاعزیزُ ذوالعزّ والاقتدار اعزَّنی رو هر روز ۱۴ بار به خودت بخون باعث عزیز شدن میشه

میگن آیه ی * و ذلّلناها لهم فمنها رکوبهم و منها یاکلون(آیه ۷۲ سوره یس) رو ۸۳ بار به کشمشی خرمایی قندی چیزی بخون بده همسرت بخوره محبتش زیاد میشه

حالم خوب نیس حال زندگیم خوب نیس 

نذار اینجوری بمونه . اول خودتو سر پا کن بعد به مشکلات غلبه کن . صبا و شبا چهار قل بخون و فوت کن به خودت .  قرص جوشان ویتامین سی بخور ناشتا . تلاش کن واسه زندگیت . خوابت تنظیم نشه گیج میزنی صبا .‌

هیچ  

مامان هستی، تاپیکای قبلیتو میخوندم.اون روزی که گفتی اون لیلا اومده بود توو خونه و اتاق خوابت. میگم ممکنه جادو و طلسم توو خونتون گذاشته باشه.توو روبالشتیات،زیر ملحفه های تخت، توو کمد لباس.یا ممکنه آب طلسم ریخته باشه.ببین از اونروز تغییری توو رفتار شوهرت ایجاد نشده؟

بنظرم بهترین کار اینه که هررررجور شده یه خونه جدا بگیرید برید.تا فتنه های اون مادر و دختر دایی توو زندگیتون کمتر بشه.